Ισραήλ εναντίον Ρωσίας: Η μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση όλων των εποχών για τον πόλεμο «Γωγ και Μαγώγ»

Κοινοποίηση:
usisrail

ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Κοσμοϊστορικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα με την γενική στρατιωτική άσκηση των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων για πόλεμο σε 5 μέτωπα μεταξύ των οποίων οι εχθροί είναι η Ρωσία και η Τουρκία! Αυτό ομολόγησαν ισραηλινοί ανώτεροι αξιωματούχοι.

Οι Ισραηλινοί όπως θα δείτε σε Βίντεο και εικόνες κινητοποίησαν ότι διέθεταν ενώ την γενική στρατιωτική κινητοποίηση επέβλεψαν ο αρχηγός των ισραηλινών ΕΔ, Gadi Eisenkot, με τον Διοικητή της US EUCOM ,Curtis M. Scaparrotti.

Ο στρατός του Ισραήλ ολοκλήρωσε συνολικά τρεις στρατιωτικές ασκήσεις που προσομοίωσαν πόλεμο σε 5 μέτωπα.

Αμερικανοί Πεζοναύτες, χοβερκραφτ, V-22 Ospreys, IronDome, Patriot PAC-3, Arrow 2/3, η «Σφεντόνα του Δαβίδ» , THAAD, TPY-2 ενεργοποιήθηκαν.

Στην άσκηση συνέδραμε ο 6ος Στόλος με μονάδες επιφανείας και υποβρύχια. Τέσσερα αμερικανικά πλοία και συγκεκριμένα τα USS Oak Hill, Iwo Jima, USS New York, USNS William Mclean ενώθηκαν με τις ισραηλινές δυνάμεις.

Πληροφορίες πάντως φέρουν ΗΠΑ και Ισραήλ να ετοιμάζονται να επιτεθούν στον Άσαντ για να τον βγάλουν από την μέση μια και καλή.

Ισραηλινός ανώτατος αξιωματικός δήλωσε ότι το σενάριο της άσκησης προσομοιώνει «ρωσικό πρόβλημα» με την χώρα του, ενώ ξεκινά μια μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο, επιθέσεις πυραύλων του «κόκκινου εχθρού» με εκατοντάδες Ισραηλινούς να χάνουν την ζωή τους .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: