Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις – Ικανοποίηση στην ελληνική πλευρά από την πρόοδο των διαπραγματεύσεων

Κοινοποίηση:
690_9a719921-dc4f-438c-b756-0a4d7727d7b2

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται και στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων της Ελλάδας με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Η … σκυτάλη από τα τεχνικά κλιμάκια, που συνεδρίασαν το πρωί του Σαββάτου για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης, των αγορών κ.α., πέρασε, ήδη, στα στελέχη του Brussels Group.

Ελληνικές διπλωματικές πηγές δηλώνουν ικανοποιημένες από την πρόοδο των διαβουλεύσεων, επισημαίνοντας πως τείνουν προς την επίτευξη συμφωνιών σε κεντρικής σημασίας τομείς που αφορούν τα επίπεδα του ΦΠΑ, τον δραστικό περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, τη σταδιακή ενοποίηση ασφαλιστικών ταμείων κ.α.

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή, ενώ κοινοτικές πηγές εκτιμούν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: