ΙΔΟΥ Η ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! “Είμαι μουσουλμάνος και κάνω ό,τι γουστάρω” [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
32

Σουεδιστάν: Σας προκαλεί σοκ, ότι ένας θυμωμένος μουσουλμάνος κακοποιός διέταξε δύο σουηδικές γυναίκες να βγουν από τις θέσεις τους στο μετρό της Στοκχόλμης για να καθίσει;

Όχι; Λοιπόν, σας προκαλεί σοκ ότι οι δύο γυναίκες τον υπάκουσαν πραγματικά και έφυγαν; Πιθανώς όχι, δεδομένου ότι κανένας στο τρένο δεν ήρθε στην υπεράσπισή τους, ακόμη και όταν ονόμασε τις δύο γυναίκες » γαμ***νες Σουηδές «.

Αυστριακό μαχαίρωμα τζιχάντ; Μαζικό μαχαίρωμα σε μια έντονα εβραϊκή περιοχή της Βιέννης αφήνει «πολλούς τραυματίες» ενώ ένας Αφγανός μουσουλμάνος ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.
Austria.stabbing.attack.2540076170001_5747117291001_5747109299001-vs-800x450

Ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από μια «μαζική μαχητική επίθεση» σε ένα κέντρο της πόλης. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε δύο επιθέσεις μαχαιριών σε μια περιοχή της Αυστριακής πρωτεύουσας, τη Βιέννη, την Τετάρτη το βράδυ, αλλά ένα κίνητρο ή οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των επιθέσεων ήταν ασαφής, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μουσουλμάνος από το Μπαγκλαντές ξεγυμνώνεται και αυνανίζεται ενώ παρακολουθεί πορνό, κατόπιν επιτίθεται σε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Μαλαισία.

Λίγο μετά την αναχώρηση της πτήσης Malindo Air από την Κουάλα Λουμπούρ(Kuala Lumpur) το Σάββατο, ο 20χρονος από το Μπαγκλαντές πήρε τα ρούχα του και άρχισε να παρακολουθεί πορνογραφία στο φορητό υπολογιστή του, πριν επιτεθεί σε μια γυναίκα αεροσυνοδό. Σύμφωνα με τον Μαλαισιανό ιστότοπο Star Online, ο άνδρας επίσης αυνανίστηκε και ούρισε στο κάθισμά του.

Ο άνδρας, φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Μαλαισίας, προσπάθησε να αγκαλιάσει θηλυκά μέλη του πληρώματος όταν βρισκόταν στην τουαλέτα και όταν οι κινήσεις του απορρίφθηκαν, έγινε επιθετικός και επιτέθηκε σε ένα μέλος του πληρώματος. Το πλήρωμα της καμπίνας και οι επιβάτες κατάφεραν να τον υποτάξουν και τα χέρια του ήταν δεμένα με ένα κομμάτι ύφασμα για την υπόλοιπη πτήση.
Bagladeshi.naked_.man_.49DCAD8400000578-5462937-image-a-11_1520242067576

Η αεροπορική εταιρεία, θυγατρική της ινδονησιακής εταιρείας της Μαλαισίας, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει όλες τις λεπτομέρειες, αλλά δήλωσε σε δήλωσή της ότι ένας «αναστατωμένος επιβάτης» ήταν συνδεδεμένος με την πτήση στη Ντάκα και συνελήφθη κατά την άφιξή του.

Εξήγησε: «Το πλήρωμα του σκάφους ακολούθησε την τυποποιημένη διαδικασία χειρισμού για τον περιορισμό του επιβάτη να προκαλέσει περαιτέρω διαταραχή στη διάρκεια της πτήσης.

«Ο επιζήμιος επιβάτης συνοδευόταν από την ομάδα ασφαλείας της Dhaka κατά την άφιξη και είχε τεθεί στη φυλακή από τις αρχές εκεί.»

Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο, δεν είναι 20 ετών:
Bagladeshi.arrested49DCAD7C00000578-5462937-image-a-6_1520241967454

Γυαλιά ηλίου ειδικά σχεδιασμένα μόνο για τους μουσουλμάνους.

Ενώ οι περισσότερες ομογενείς κοινωνίες μπορούν να δεχτούν μικρό αριθμό ρατσιστικών (και ισλαμικών) διαφόρων μεταναστών με αμελητέες επιπτώσεις, όταν αυτές οι διαφορετικές ομάδες ζουν το ένα δίπλα στο άλλο σε μεγαλύτερη κλίμακα, εμφανίζονται συχνά οι εθνοτικές συγκρούσεις.

Αν το αμφισβητήσετε, διαβάστε την ιστορία του Ισλάμ καθώς έχει διεισδύσει στις μη μουσουλμανικές (χριστιανικές / βουδιστικές / ινδουϊκές) κοινωνίες και τώρα είναι οι χώρες της πλειοψηφίας των Μουσουλμάνων – η Αίγυπτος, ο Λίβανος, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, η Ινδονησία, η Τουρκία.

Κάπου στην Ευρώπη, μπορεί κάποιος να πει αν αυτός είναι μουσουλμάνος;

Οι ψεύτικοι πρόσφυγες στη Sesto San Giovanni λένε ότι έχουν παρατηρήσει το πιο σκληρό κλίμα στην Ιταλία. Ενώ περίμενε πρόσφατα ένα λεωφορείο, ο Issa Diagouraga, 26, πρόσφυγας από το Μάλι, δήλωσε ότι η εθνική αστυνομία σε τρία αυτοκίνητα της ομάδας σταμάτησε για να τον παρακολουθεί. «Δεν κοιτάζουν τους άλλους με τον τρόπο που με κοιτούν», είπε ο Diagouraga. » Είναι σαν να ήθελαν να αισθανθώ τη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι Ιταλός και ξένος. »
Άλλοι μουσουλμάνοι δήλωσαν ότι φοβούνται το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η αριστερά θέλησε να αντικαταστήσει τους ντόπιους με αλλοδαπούς «, δήλωσε ο κ. Di Stefano. Ενώ ο κ. Salvini έχει προωθήσει σε εθνικό επίπεδο τις υποσχέσεις να κλείσει τα τζαμιά στην Ιταλία, ο κ. Di Stefano αναφέρει ότι έχει σημειώσει ήδη αυτό το κουτί. «Η πρώτη δουλειά μου ως δήμαρχος ήταν να αποκλείσω τα σχέδια για την κατασκευή ενός τζαμιού εδώ για 5.000 προσκυνητές. Το Μιλάνο ελπίζει να εκφορτώσει τους μουσουλμάνους σε μας και θα γινόταν η Μέκκα της Ιταλίας », είπε.

Η στροφή της Σέστο προς την δεξιά βοήθηθηκε από τον πυροβολισμό στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης το 2016 του Anis Amri, του Τυνήσιου τρομοκράτη που σκότωσε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες περισσότερους οδηγώντας σε πλήθη σε μια αγορά Χριστουγέννων του Βερολίνου.

Luigi Di Maio , Top υποψήφιος του κινήματος των πέντε αστέρων, και Beppe Grillo, ιδρυτής του κόμματος: το ευρώ-κρίσιμο Κίνημα των πέντε αστέρων είναι το μεγαλύτερο κόμμα της Ιταλίας.

beppe_grillo_luigi_di_maio parlamentswahl_italien_thumb

Γερμανία  ξεσηκώνεται: τέρμα με λαθρο αν δεν σταματήσει αυτή η πολιτική θα γίνει εμφύλιος.

ib_remigration_thumb

Βερολίνο: άντρας από το  Καμερούν δολοφόνος μαχαιρώνει ιερέα με ομπρέλα – Με μεγάλη βία τον κάρφωσε στο κεφάλι.

alain-florent-gandoulou_thumb

muslim.kid_.drowned.MYyTGo-_5yA

Roosevelt.Islam_.AnWtT9S0CJA

ΠΗΓΗ: nikosxeiladakis.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: