ΘΡΙΛΕΡ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ: Τι αποκαλύπτουν τα υβριστικά sms που έστειλαν οι απαγωγείς στην οικογένεια του Λεμπιδάκη

Κοινοποίηση:
EMPID

Τόσο η οικογένεια, όσο και οι στενοί φίλοι του Μιχάλη Λεμπιδάκη ευελπιστούν πως αυτή η απίστευτη περιπέτεια για τον Κρητικό επιχειρηματία , θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα μέσα στο Σεπτέμβριο.

 

Το μόνο sms που είχε λάβει η οικογένεια αυτές τις τρεις δραματικές εβδομάδες ήταν ιδιαιτέρως ειρωνικό από τους απαγωγείς και παράλληλα υβριστικό, καθώς ο πλέον επιεικής όρος ήταν η λέξη «βλάκες».

«Η παρατεταμένη σιωπή των απαγωγέων, σαφώς ήταν δείγμα έντονης πίεσης προς την οικογένεια του απαχθέντος, με απώτερο βέβαια σκοπό να πετύχουν την μεγαλύτερη αποδοχή των χρηματικών τους απαιτήσεων, κάτι που όμως είναι αδύνατον από την πλευρά της οικογένειας, αφού δεν υπάρχει επ’ ουδενί η ρευστότητα του υπέρογκου ποσού που ζητούν οι δράστες τις απαγωγείς» λέει με νόημα στο Newsit.gr άνθρωπος που έχει απόλυτη γνώση της υπόθεσης.

Όλα αυτά ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία έλαβε ταχυδρομικώς μια επιστολή. Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αφού στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: