ΚΛΑΊΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!! Σπαραγμός στις κηδείες των θυμάτων του αστυνομικού – Στο ίδιο λευκό φέρετρο η μητέρα και το κοριτσάκι της!

Κοινοποίηση:
fff1-625x415

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων για το τελευταίο αντίο στη Βασιλική, την Ελένη και τη μικρή Μυρτώ που βρήκαν τον θάνατο από το χέρι του 47χρονου αρχιφύλακα.

ff5

ffff-2-625x415 fff1-625x415

Οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να κρύψουν μέσα στον πόνο τους την οργή τους.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας κηδεύεται στην ιδιαίτερή του πατρίδα, στο Πατιόπουλο Αμφιλοχίας.


Έτρεξαν να σωθούν, αλλά…

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα πτώματα της συζύγου και πεθεράς του αστυνομικού βρέθηκαν κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να καλέσουν σε βοήθεια μπροστά στη θέα του όπλου που είχε στρέψει κατά πάνω τους ο 46χρονος, αρχικά στη γυναίκα του την οποία  πυροβόλησε με τρεις σφαίρες, η μια στο κεφάλι, και στη συνέχεια στην πεθερά του η οποία δέχθηκε δυο σφαίρες. Και οι δύο γυναίκες εκτελέστηκαν από απόσταση μισού μέτρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αρχές η 70χρονη είχε ακούσει την έντονη διαμάχη του ζευγαριού και ανέβηκε από τον πρώτο όροφο που έμενε για να δει τι συμβαίνει και να τους ηρεμήσει. Κάτι που δεν κατάφερε, αφού ο δράστης και αυτόχειρας φαίνεται πως ήταν εκτός εαυτού αφού αποφάσισε να τις σκοτώσει.

Στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της μικρής του κόρης την οποία πυροβόλησε ενώ το πτώμα του ίδιου του δράστη βρέθηκε σε εμβρυική στάση δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: