ΘΛΙΒΕΡΟ! Την παράτησε ο άντρας της με 4 παιδιά. Μόλις δείτε που μένουν θα δακρύσετε… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pou-menoun

Μια άστεγη μητέρα διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι αυτή και τα τέσσερα παιδιά της αναγκάζονται να ζήσουν σε ένα μικρό δωμάτιο, αφού απέρριψε τη στέγαση του συμβουλίου.

Στην Τόνι Μπελ, 24 ετών, της προσφέρθηκε ένα πληρωμένο δωμάτιο ξενοδοχείου με πρωινό, αλλά δήλωσε ότι την απέρριψε επειδή δεν θέλησε τα τέσσερα παιδιά της να μεγαλώσουν εκεί.

Αντ’ αυτού, η μητέρα επέλεξε να μετακομίσει σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού των γονιών της στο Εδιμβούργο, ενώ περιμένει να μετακινηθεί πιο ψηλά στον κατάλογο στέγασης.

Η πρώην κομμώτρια, η οποία είναι άνεργη για λόγους υγείας, μοιράζεται τώρα ένα κρεβάτι με την μεγαλύτερη κόρη της, ενώ τα τρίδυμα μωρά της κοιμούνται σε τρία καλάθια στο πάτωμα δίπλα στο ψυγείο.

Εκείνη είπε ότι θέλει το συμβούλιο να τους μεταφέρει σε μια κατάλληλη στέγη, αρκετά μεγάλη για όλη την οικογένειά της.

Είπε: «Μου είπαν ότι μπορώ να πάω σε ένα πληρωμένο ξενοδοχείο και ότι θα ήμουν εκεί για εβδομάδες έως και μήνες πριν μετακομίσω σε προσωρινό κατάλυμα Δεν θέλω τα παιδιά μου σε ένα ξενοδοχείο. Χρειάζομαι μαγειρικά σκεύη και όλες τις ανέσεις για τα μωρά μου. Δεν αφήνω τα παιδιά μου στο έλεος της επιλογής του συμβουλίου.»

Επίσης είπε ότι δεν μπορούσε να ζήσει με τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών της καθώς ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου το οποίο δεν ήταν κατάλληλο για όλους τους.

Δήλωσε ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία της μετά από μια σπάνια οστική κατάσταση και ότι ξοδεύει τις μέρες της στις ανάγκες των τεσσάρων παιδιών της και είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει από το σπίτι.

Η κα Μπέλ πάσχει από μια παρωχημένη πάθηση του οστού που ονομάζεται Leri-Weill ή δυσχονδροστέωση που την έχει αφήσει με μικρότερα οστά στα πόδια, πόνο και περιορισμένη κίνηση του καρπού.

Η ίδια πρόσθεσε: «Κάποιες μέρες είναι καλές, άλλες είναι κακές. Ζούμε στον τρίτο όροφο σε ένα διαμέρισμα και πρέπει να ανέβω έξι σκάλες για να φτάσω εκεί με τα τέσσερα παιδιά.»

«Χρειάζομαι ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων που να μοιράζομαι με τα παιδιά μου. Πρέπει να τους δώσω το σπίτι και τη σταθερότητα που τους αξίζει. Εδώ δεν έχουμε καρεκλάκι, καρέκλα ή βρεφικές κούνιες γι ‘αυτά γιατί απλά δεν υπάρχει χώρος.»

Ο σύμβουλος της επιτροπής στέγασης και οικονομίας του Συμβουλίου του Εδιμβούργου, Gavin Barrie, παραδέχθηκε ότι η πόλη αγωνίζεται να συμβαδίσει με τη ζήτηση.

Είπε: «Έχουμε μια σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες στέγασης για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που ψάχνουν για ένα σπίτι ή ψάχνουν να μετακομίσουν. Ωστόσο, τα σπίτια των τριών υπνοδωματίων είναι πολύ περιζήτητα και γίνονται λιγότερο διαθέσιμα.»

Η πρόκληση της εξασφάλισης προσιτών κατοικιών στη Σκωτία είναι ιδιαίτερα έντονη στην πρωτεύουσα. Περίπου 170 νοικοκυριά υποβάλλουν αίτηση για νέα κατοικία στο Εδιμβούργο.

Με βάση τον πληθυσμό της πόλης αυτός ο αριθμός προβλέπεται να αυξηθεί κατά σχεδόν 30% τα επόμενα 20 χρόνια και ζήτησης θα γίνει όλο και πιο δύσκολη.

viralgr.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: