ΘΗΒΑ: Ο φύλακας έκρυβε στην αποθήκη…ολόκληρο οπλοστάσιο

Κοινοποίηση:
oplostasio-thiva

Μπλεγμένος σε πολλές παρανομίες φαίνεται πως ήταν ο 29χρονος που είχε προφυλακιστεί… στον Κορυδαλλό στις 20 Αυγούστου, μετά τη σύλληψή του στο οικόπεδο μιας εξοχικής κατοικίας όπου εργαζόταν ως φύλακας με ένα τροποποιημένο αυτόματο πολεμικό όπλο, ένα περίστροφο και 79 φυσίγγια κρότου λάμψης!

Η έρευνα της Ασφαλείας σε μια παλιά αποθήκη και στο σπίτι του σε περιοχή της Θήβας, αποκάλυψε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που περιλάμβανε ένα περίστροφο, μια καραμπίνα, ένα δίκαννο, ένα αεροβόλο, δέκα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα ζευγάρι χειροπέδες, αλλά και μια ξανθή περούκα με μακριά μαλλιά, μια μαύρη κουκούλα full face, ένα μάλλινο σκούφο και ένα μάλλινο γάντι που ερευνάται αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε ληστείες και κλοπές!

Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο πινακίδες κυκλοφορίας μοτοσικλετών από τις οποίες η μία ανήκει σε μοτοσικλέτα που είχε δηλωθεί η κλοπή της στην Ασφάλεια Πειραιά στις 21 Οκτωβρίου 2013, πέντε αχρησιμοποίητες σύριγγες και 336 χάπια και κάψουλες, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Σε βάρος του 29χρονου είχε σχηματιστεί τον περασμένο Απρίλιο δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων, καθώς η Ασφάλεια Θηβών είχε διαπιστώσει την εμπλοκή του σε έξι διαρρήξεις σπιτιών, ενώ στο σπίτι του είχαν βρεθεί τέσσερα νομίσματα ανυπολόγιστης αξίας, που ανήκαν χρονολογικά στην Ελληνιστική περίοδο!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: