Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη
Nεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο σπίτι του στο Πλαγιάρι, ένας 77χρονος. Ο ηλικιωμένος έφερε θλαστικά τραύματα ενώ στο σπίτι του υπήρχαν σημάδια παραβίασης της εξώπορτας, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δράστες της δολοφονίας είχαν σκοπό τη ληστεία.
Στο ίδιο σπίτι αλλά στον επάνω όροφο μένει και η 84χρονη αδελφή του θύματος η οποία ωστόσο πάσχει από σοβαρή ασθένεια και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε και προσήλθε στο σημείο διαπίστωσε το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι που του στοίχισαν τελικά τη ζωή. Ο χώρος ερευνήθηκε από ειδικό κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας (Υ.Ε.Ε.Β.Ε.).
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ , ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.