Θα φόραγες ένα δερμάτινο jacket εμπνευσμένο από τον Putin;

Κοινοποίηση:
putin-medvedev-soup-7_zd6z

Η αλήθεια είναι πως ο Vladimir Putin είναι από τους ελάχιστους προέδρους παγκοσμίως -μην σου πούμε και ο μοναδικός- που τον έχεις δει τόσες φορές ημίγυμνο –πάνω σε άλογο, ενώ ψαρεύει, ενώ κολυμπάει–, όσες ούτε την κοπέλα σου.  Matchless London, που αποφάσισε να τον τιμήσει, λανσάροντας ένα δερμάτινο jacket εμπνευσμένο από το larger than life στυλ του.

Το “Putin” είναι ένα luxury δερμάτινο jacket σε σκούρο καφέ χρώμα, φτιαγμένο από το ένα είδος δέρματος ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπό το μηδέν θερμοκρασίες, εκείνες που σημειώνονται για παράδειγμα το χειμώνα στη Ρωσία.

«Ο Putin είναι ένας σύγχρονος σούπερ ήρωας, ένας αντισυμβατικός πολιτικός με φοβερή αίσθηση του χιούμορ, δυναμικό χαρακτήρα και αρρενωπή εμφάνιση», δήλωσε ο Manuele Malenotti, διευθυντής της Matchless London και πρόσθεσε: «Με αυτό το jacket γιορτάζουμε τα 65 του χρόνια (είχε γενέθλια μέσα στον Οκτώβρη)».

Το εν λόγω μπουφάν σχεδιάστηκε στο πλαίσιο της συλλογή “Heroes” της εταιρείας, που περιλαμβάνει κομμάτια εμπνευσμένα από την γκαρνταρόμπα των Arnold Schwarzenegger και Marlon Brando, μεταξύ άλλων, αλλά και του φανταστικού ήρωα του Star Wars, Han Solo.

Θα βγει στην αγορά τον Δεκέμβριο και αν έχεις περίπου 2.000 ευρώ να χαλάσεις μπορείς να το προπαραγγείλεις από εδώ.

thumbnail-2

Πηγή: gr.askmen.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: