ΈΓΓΡΑΦΑ ΣΟΚ! Θα τους πάρει μαζί στον τάφο όπως οι Φαραώ! Αν μάθει ο Σαββίδης τι έκανε η Μαραγκουδάκη και ο Καλημέρης στο κανάλι του με τον Αγαπημένιο, η Σιβηρία μπροστά σε αυτό θα είναι πεντάστερο ξενοδοχείο!

Κοινοποίηση:
menios q

Διαβάζουμε το ρεπορτάζ του ΚΟΥΚΟΥ από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Στα χέρια του ΚΟΥΚΟΥ για πρώτη φορά το συμβόλαιο του παρουσιαστή των Αποκαλυπτικών του epsilontv Μένιου Φουρθιώτη! Μέχρι τώρα οι πηγές από την διεύθυνση του καναλιού των Μελισσίων μας το είχαν μεταφέρει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις πολύ διακριτικά. Τώρα το έχουμε και «άσπρο μαύρο» στα χέρια μας. Ο παρουσιαστής – και αυτό χαρακτηρίζει την διαπραγματευτική του ικανότητα- κατάφερε να χρεωθεί πάνω του όλοι του την τεχνική και δημοσιογραφική ομάδα.

menios 1

menios 2

Σε απλά Ελληνικά, οι εργαζόμενοι έχουν σύμβαση αορίστου χρόνου με το κανάλι, δηλαδή το κανάλι τους πληρώνει μισθό και ένσημα, αλλά ο παρουσιαστής όποτε θέλει, απολύει, χωρίς το κανάλι να έχει δικαίωμα να τοποθετήσει τους συγκεκριμένους υπαλλήλους σε αλλά πόστα πχ σε άλλες εκπομπές. Σκλαβοπάζαρο στο κανάλι του πατριώτη Ιβάν Σαββίδη; ή μήπως δεν ξέρει ο ισχυρός επιχειρηματίας τι συμβόλαια υιοθέτησε με το νέο σχήμα του epsilontv. Μια που γνωριζει συμφωνα με το ρεπορταζ του ΚΟΥΚΟΥ, πολύ καλά είναι η κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Η ίδια φέρεται τόσο στην πρόσφατη απόλυση βοηθού παραγωγού των «Αποκαλυπτικών» όσο και την απομάκρυνση πασίγνωστου πανελίστα -δημοσιογράφου της ίδιας εκπομπής (και στις δυο περιπτώσεις ο ΚΟΥΚΟΣ αναφέρθηκε) να ήξερε και να μην έπραξε τίποτε! Απευθυνόμαστε στην υπουργό εργασίας! Έφη Αχτζιόγλου, καλύπτετε τις συγκεκριμένες παράνομες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στο κανάλι του Μελισσίων;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: