«ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ» – Η ακραία απειλή του ISIS κατά πάντων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
isis3-600x275

Νέες απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις στο μουντιάλ του 2018 της Ρωσίας καθώς και στις ΗΠΑ και την Ευρώπη εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους».

russia-jihadists

Μια ανατριχιαστική αφίσα δείχνει έναν τρομοκράτη οπλισμένο με Καλάσνικοφ και εκρηκτικά κοντά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Ρωσία. «Ορκίζομαι ότι η φωτιά των μουτζαχεντίν θα σας κάψει… Απλώς περιμένετε», προειδοποιεί η λεζάντα.

newyork-jihadists

Μια άλλη αφίσα δείχνει τον φημισμένο ουρανοξύστη One Worldwide Plaza της Νέας Υόρκης, έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι κι έναν μπαλτά με αίματα: «Σύντομα. Απλώς τρόμος. Την τιμωρία για τις επιθέσεις σας θα την πληρώσετε στις χώρες σας», απειλεί το συνοδευτικό κείμενο.

Το κείμενο φαίνεται ότι αναφέρεται στους συμμαχικούς βομβαρδισμούς κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ. Σύμφωνα με το SITE, που παρακολουθεί τη δραστηριότητα των ισλαμιστών τρομοκρατών στο διαδίκτυο, το μήνυμα ανάρτησε η Wafa” Media Foundation, μια οργάνωση που υποστηρίζει το ISIS.

Την περασμένη εβδομάδα η τρομοκρατική οργάνωση δημοσίευσε την εικόνα ενός ένοπλου τζιχαντιστή μπροστά σ’ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με την επιγραφή «ερχόμαστε στη Ρωσία».

russia-flag

Οι αγώνες του μουντιάλ θα φιλοξενηθούν σε 11 πόλεις της Ρωσίας από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας.

Τον περασμένο Απρίλιο εξερράγη βόμβα σε σταθμό του μετρό της Αγίας Πετρούπολης προκαλώντας το θάνατο 14 ανθρώπων. Η επίθεση των τζιχαντιστών έγινε σε αντίποινα για τους ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Συρία, που έχουν γονατίσει το «Ισλαμικό Κράτος.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: