Θαλάσσια ζωύφια κατασπάραξαν τα πόδια νεαρού σε παραλία στην Αυστραλία (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
c280dd950a01456fb6e7551c0d5c3166.jpg.pagespeed.ce.9ToJmzN4UA

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο σημειώθηκε σε παραλία του Brighton της Μελβούρνης,

με θύμα έναν 16χρονο, ο οποίος κατέληξε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 16χρονος Sam Kanizay αποφάσισε να βρέξει για λίγο τα πόδια του στη θάλασσα. Λίγη ώρα αργότερα όμως, αισθάνθηκε μια ενόχληση, ενώ τα άκρα του άρχισαν να μουδιάζουν. Ωστόσο, δεν οφειλόταν στο παγωμένο νερό, όπως αρχικά νόμιζε ο 16χρονος, καθώς όταν έβγαλε τα πόδια του από το νερό είδε να τρέχει άφθονο αίμα.

Και τελικά το μούδιασμα προερχόταν από χιλιάδες μικροσκοπικά θαλάσσια πλάσματα που έτρωγαν τη σάρκα του, ενώ εκείνος βρισκόταν στο νερό.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μάλλον θα χτύπησα σε κάποια πέτρα μέσα στο νερό αλλά όταν είδα ότι το αίμα ήταν παντού και στα δύο μου τα πόδια τότε κατάλαβα ότι κάτι άλλο είχε συμβεί», σημείωσε ο 16χρονος.

Ο Sam, αιμορραγώντας περπάτησε μέχρι το σπίτι του, ενώ οι σοκαρισμένοι γονείς του τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. Οι γιατροί παραδέχτηκαν πως ήταν πρωτόγνωρο περιστατικό. Όπως είπαν, οι πληγές στα πόδια του Sam είχαν μέγεθος παρόμοιο με τη μύτη μιας βελόνας.

Οι εικόνες που θα δείτε στη συνέχεια πραγματικά σοκάρουν.

Ειδικοί κλήθηκαν να μελετήσουν τα περίεργα θαλάσσια πλάσματα, ωστόσο δεν κατάφεραν με σιγουριά να πουν αν πρόκειται για ψείρες θαλάσσης ή κάποια άλλα μικροσκοπικά ζωύφια.

Εικόνες και βίντεο από το επίμαχο περιστατικό:

Τ1

Τ2

Τ3

Τ4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: