Η τεράστια ΓΚΑΦΑ του Ολάντ που “ΠΕΘΑΝΕ” έναν από τους τραυματίες της Ναντ…. Συγνώμη λάθος…..

Κοινοποίηση:
hollande_periergi1_544_355 (1)

Μεγάλη η Γκάφα του Γάλλου πρόεδρου.  Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ έγινε ξανά… ρεζίλι αφού “κατάφερε” να πεθάνει άνθρωπο, έναν από τους τραυματίες της επίθεσης στη Ναντ!

Ο Γάλλος πρόεδρος αποφάσισε να κάνει δηλώσεις μετά τη χθεσινή επίθεση στη Ναντ, όταν άνδρας έπεσε με το ημιφορτηγάκι του σε πεζούς που βρίσκονταν στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.Από την επίθεση τραυματίστηκαν 10 άνθρωποι, τέσσερις από τους οποίους σοβαρά.

Δεδομένου πως ήταν η δεύτερη τέτοια επίθεση σε διάστημα 24 ωρών στη Γαλλία, μετά και από εκείνη στη Ντιζόν, οι δημοσιογράφοι που συνόδευαν τον Ολάντ στην επίσκεψη στο γαλλικό αρχιπέλαγος των νήσων Αγίου Πέτρου και Μιχαήλ, θεώρησαν πως έπρεπε να ρωτήσουν για τα αιματηρά περιστατικά.

Και βγήκε η είδηση. «Μόλις ενημερώθηκα ότι υπήρξε ένας θάνατος στη Ναντ», δήλωσε ο Ολάντ. Και όλοι άρχισαν να ψάχνουν ποιος από τους τραυματίες είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Μόνο ο πρόεδρος είχε κάνει γκάφα. Και το… περιβάλλον του έτρεψε να συμμαζέψει τη δήλωση, διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι πρόκειται για τον «κλινικό θάνατο» ενός εκ των τραυματιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβάστε τι ανακοίνωσε ο Ολάντ νωρίτερα

O Ολάντ ανακοίνωσε το θάνατο ενός άντρα στη Ναντ από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: