Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία του οδηγού του λεωφορείου που πυρπολήθηκε στα Εξάρχεια και κινδύνευσε να ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! (video)

Κοινοποίηση:
oasa

Ο οδηγός του λεωφορείου που πυρπολήθηκε στα Εξάρχεια μετά την επίθεση αγνώστων, μίλησε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού.

Η επίθεση στο λεωφορείο του ΟΑΣΑ σημειώθηκε στην οδό Στουρνάρη το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια, μετά την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας περίπου 6.000 άτομα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του οδηγού, οι κουκουλοφόροι του είπαν να κατέβει από το λεωφορείο το οποίο χρησιμοποίησαν ως οδόφραγμα.

“Βλέπω 1000 άτομα να έρχονται γύρω από το λεωφορείο, να σπάνε πίσω και να κάνουν διάφορα πράγματα. Μου λένε “άνοιξε τις πόρτες”, ανοίγω εγώ, δεν μπορούσα αλλιώς. Δεν ήξερα τι να κάνω, με έπιασε φόβος, έτσι όπως τους είδα με τις μάσκες” και κατάφερε να διαφύγει χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του.

“Δεν υπήρξε καμία απειλή”, ξεκαθαρίζει. “Δεν έφερα καμία αντίδραση. Απλά μου είπανε να σηκωθώ και να φύγω από το όχημα όπως και έκανα”.

Η αστυνομία προχώρησε σε 31 προσαγωγές και 12 συλλήψεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάφορα αδικήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: