Η συγκλονιστική ιστορία της μάντισσας Βάνγκας – Ποιές προφητείες της βγήκαν αληθινές;

Κοινοποίηση:
vanga-provlepseis-2016

Το φαινόμενο της Βάνγκας

Η Βάνγκα είναι μια πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο μελλοντολόγος, η οποία ανακάλυψε το χάρισμά της όταν έμεινε τυφλή στην ηλικία των 12 ετών. Έκανε πολλές σοκαριστικές δηλώσεις για τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη και σχεδόν 20 χρόνια μετά το θάνατό της, αυτές οι προβλέψεις αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα!

Τρομερές προβλέψεις έγιναν πραγματικότητα

Για αυτούς που δεν πιστεύουν την μοναδική ικανότητα της Βάνγκας, είναι αρκετό να τους υπενθυμίσουμε τις αληθινές της προβλέψεις για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την απόπειρα δολοφονίας της Ιντίρα Γκάντι, το ατύχημα του υποβρυχίου Κιούρσκ, την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και άλλα πολλά. Ίσως είναι δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχε προβλέψει η Βάνγκα!

Κρίση και επαναστάσεις

Αυτό που συμβαίνει τώρα στον σύγχρονο κόσμο, ήταν ήδη γνωστό για την εξαιρετική μελλοντολόγο! Για παράδειγμα, είχε προειδοποιήσει για τα επαναστατικά κινήματα στη Μέση Ανατολή, τα οποία είδαμε να γίνονται πραγματικότητα στη Συρία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία. Η Βάνγκα είπε πολύ ξεκάθαρα ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση θα ερχόταν και αυτό μπορούμε να το δούμε με τα ίδια μας τα μάτια σήμερα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η χαρισματική γυναίκα είχε δίκιο τελικά για το μέλλον της Ουκρανίας! Είχε προβλέψει ήδη από το 1986, ότι η χώρα θα χωριζόταν στα δύο και οι κυβερνήσεις θα πρέσβευαν τελείως διαφορετικά πράγματα. Ανέφερε επίσης, ότι ο εμφύλιος πόλεμος θα προερχόταν από τον κρίση στο εσωτερικό της χώρας.

Η εξάπλωση των επιδημιών

Κι όμως! Η Βάνγκα είχε προβλέψει έναν κίνδυνο για την ανθρωπότητα από μια νέα τρομερή ασθένεια, η οποία θα γινόταν επιδημία για όλο τον πλανήτη! «Εκατοντάδες άνθρωποι μολύνονται κάθε λεπτό και είναι δύσκολο να μετρηθεί ο αριθμός των θυμάτων» είχε πει τον τελευταίο αιώνα. Και ναι, μέσα στον 21ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες της επέλασης του Έμπολα.

Δεν θα το πιστεύετε αλλά η προφήτισσα είχε πει επίσης την αλήθεια, σχετικά με έναν μεγάλο αριθμό φυσικών καταστροφών που θα έπλητταν τη γη μέσα στο 2015. Θυμηθείτε τώρα τον σεισμό στο Νεπάλ, τις πλημμύρες στη Γεωργία, τους θανατηφόρους καύσωνες σε Ινδία και Πακιστάν, καθώς και πολλές άλλες φυσικές καταστροφές που έχουν κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους.

Τι μας περιμένει λοιπόν στο άμεσο μέλλον; Τι έχει πει για την εποχή μας η προφήτισσα; Κανένας δεν θέλει να πιστέψει αυτά τα λόγια, όμως η ίδια έχει πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναπόφευκτος για την ανθρωπότητα. Σε πολλά σημεία της γης, χρησιμοποιούνται ήδη χημικά και πυρηνικά όπλα. Μέχρι το 2025, μόνο το 15% του ανθρώπινου πληθυσμού θα καταφέρει να επιβιώσει.

Σύμφωνα με τη Βάνγκα, μια πυρηνική έκρηξη θα επηρεάσει τον άξονα της Γης, προκαλώντας παγκόσμιο κατακλυσμό. Η Αμερικανική ήπειρος θα υποφέρει περισσότερο από αυτό το γεγονός. Αλλά στο τέλος, όλος ο κόσμος θα μείνει κάτω από το νερό, αφήνοντας ανέπαφο ένα μόνο μέρος της Ευρώπης και της Σιβηρίας.

Ανάμεσα στις προβλέψεις της Βάνγκας υπάρχουν και μερικές πολύ θετικές, όπως για παράδειγμα, η προφητεία για την μοναδική ανακάλυψη των φαρμάκων που θα θεραπεύουν πλήρως τον καρκίνο. Αυτό θα γίνει έως το 2019. «Θα έρθει η μέρα, που ο καρκίνος θα δεθεί με σιδερένιες αλυσίδες» είπε η προφήτισσα. Οι επιστήμονες επιβεβαιώνουν ότι το νέο αντικαρκινικό φάρμακο θα περιέχει πολύ σίδηρο. Εντυπωσιακό δεν νομίζετε;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: