Η Σταυρινούδη σε νέα…γκέλα στη Βουλή: «Δεν ψηφίζω τον προϋπολογισμό»!(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
staurinoudi

«Πάγωσε» η βουλή ακούγοντας την εντυπωσιακή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη να λέει ότι δεν ψηφίζει τον προϋπολογισμό!

Βέβαια, συνεχίζοντας σημείωσε: «Νιώθω υπερήφανη που θα… υπερψηφίσω τον δεύτερο πλεονασματικό προϋπολογισμό στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας».

«Τελειώνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν ψηφίζω τον προϋπολογισμό. Νιώθω βαθιά υποχρέωση αλλά ταυτόχρονα είμαι και υπερήφανη που θα υπερψηφίσω τον δεύτερο πλεονασματικό προϋπολογισμό στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα έσπασε όλα τα κοντέρια η ξανθιά ! Μ@λ@κες τους άφησε όλους εκεί μέσα η εγγονή του Αϊνστάιν ….
    Και δεν τους »έδειξε» τίποτα αυτή την φορά …τους κέρδισε όχι με τι κορμί , αλλά με το πνεύμα .

  2. Μιλαμε για βλημα ολκης. Αυτη δεν ειναι που βγηκε με 300 ψηφους και εχει καταδικαστει απο τον ΣΔΟΕ;

  3. O σιρινακης για να δουμε την τζουλια να την ξεπατωνουν στον λουτσο πληρωσε ενα εκατομμυριο αυτη για να την δουμε θα τα δωσει η βουλη στα ψαλιδια που κανει λεμε ναι

  4. η »καριερα» της σαν πολιτικος μαριονετα τελειωνει σε αυτην την βουλη…….οι ηλιθιοι που την ψηφισαν να τα βλεπουν…..

  5. Η μ….. δεν πάει στα βουνά, στην Σόδη πήγε. Τώρα που κάλιο αργά παρά ποτέ μπήκε στην Βουλή, θα αφήσει το μπαξίσι να την προσπεράσει? Τρελαθήκατε μωρέ? Όλα για την τσέπη τους δεν γίνονται? Οι ψηφοφόροι της να την χαίρονται τέτοια κλώσα που έχουν αντιπρόσωπο, μέσα στο πορνείο της Ελληνικής Βουλής.

Comments are closed.