Η περίεργη ιδιότητα αυτού του σκύλοι που τον έκανε περιζήτητο στα social media! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1342885_humandog.jpg

Η χαρακτηριστική μουσούδα του σε συνδυασμό με τα αμυγδαλωτά του μάτια και ροζ χείλη του, έχουν κάνει τον Γιόγκι viral στο διαδικτύο.

Μπορεί ο Γιόγκι να είναι ένας γλυκύτατος σκυλάκος αλλά όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά νιώθουν, συχνά, κάπως άβολα.    Παρά το γεγονός πως ο Γιόγκι είναι φιλικός, καλοζωϊσμενος και πανέμορφος, πολλοί «παγώνουν» όταν τον κοιτούν για πρώτη φορά, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τους θυμίζουν περισσότερο άνθρωπο.

Η χαρακτηριστική μουσούδα του σε συνδυασμό με τα αμυγδαλωτά του μάτια και ροζ χείλη του, έχουν κάνει τον Γιόγκι viral στο διαδικτύο.   Το παράδοξο είναι πως, ενώ τα social media έχουν υποδεχτεί τον Γιόκγι με έκπληξη, η ιδιοκτήτριά του, Chantal Desjardins, υποστηρίζει πως δεν διακρίνει καμία ομοιότητα.   «Δεν μπορώ να το δω, συγνώμη», επιμένει η Chantal.

Ωστόσο στο διαδίκτυο, τα περισσότερα σχόλια είναι πολύ διαφορετικά.   «Θα δυσκολευόμουν να τον χαϊδέψω» γράφει κάποιος ενώ μία κοπέλα υποστηρίζει πως βλέπει στον Γιόγκι τον Νίκολας Κέιτζ με στολή Ewok.   «Στην αρχή γέλασα, μετά ένιωσα άβολα, τώρα έχω αγκαλιάσει τα γόνατα μου και πηγαίνω μπρος-πίσω, προσπαθώντας να με πείσει ότι απλώς μία εφαρμογή faceswap», γράφει κάποιος άλλος.

Βλέπετε κάτι παράξενο σε αυτόν τον σκύλο;
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: