Η πανέμορφη δημοσιογράφος στέκεται ξανά στο πλευρό των Ελλήνων και καταρρίπτει τον μύθο: “Οι Έλληνες δουλεύουν σκληρά…δεν πίνουν μόνο ούζο και καφέ”

Κοινοποίηση:
souhdh-dimosiografos

Η καλλονή από την Σουηδία τάσσεται ξανά στο πλευρό των Ελλήνων. Η34χρονη δημοσιογράφος Κάισα Έκις Έκμαν που είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα… στην συνέντευξη που της είχε παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπίζεται την Ελλάδα μέσω του καινούργιου της βιβλίουμε τίτλο «Κλέμμένη Άνοιξη».

Στο συγκεκριμένο, προσπαθεί να αποκαταστήσει την εικόνα που έχουν οι Ευρωπαίοι για τους Έλληνες. Ειδικότερα, καταρρίπτει τον μύθο του τεμπέλη Έλληνα τονίζοντας πως η συγκεκριμένη θεωρία είναι λανθασμένη με δεδομένο ότι ο ευρωπαϊκός βορράς θεωρεί ότι οι Έλληνες δουλεύουν ελάχιστα και προτιμούν να ρεμβάζουν πίνοντας καφέ!

souhdh2

Η Σουηδή δημοσιογράφος αναφέρεται στις 42,2 εργατικές ώρες που έχουν καταμετρηθεί ως η μέση εβδομαδιαία εργασία στη χώρα μας, όταν ο μέσος ευρωπαϊκός όρος είναι στις 37,4 ώρες και στη Σουηδία, ακόμη χαμηλότερα, στις 36,5 ώρες σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat και του ΟΟΣΑ.

Τέλος στο βιβλίο της η Έκμαν, που εργάζεται σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Σουηδίας, την «Dagens Nyheter», αναφέρεται και στον Αλέξη Τσίπρα, τον Γιώργο Παπανδρέου, στους Έλληνες «Αγανακτισμένους» αλλά και τους αστέγους της Αθήνας, δίπλα στους οποίους έζησε και κατέγραψε τις ιστορίες τους.

souhdh3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: