Η νέα μόδα των social media! Δείτε πως ξεκίνησε το “brelfie”…(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
thilasmos1

Ούτε η στιγμή του θηλασμού δεν μπόρεσε να ξεφύγει απο την μανία των selfie. Ο θηλασμός έχει γίνει η νέα μόδα στα social media με την ονομασία “brelfie”, το “brelfie” καλεί τις γυναίκες να βγάζουν selfies την στιγμή που θηλάζουν.

thilasmos2

Αφορμή για αυτή τη νέα τάση στάθηκε το γεγονός ότι το facebook ζήτησε από μια Βρετανίδα μητέρα να απομακρύνει την φωτογραφία της που θήλαζε επειδή κρίθηκε από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ως ακατάλληλη.

Η μητέρα δύο παιδιών, η Kaya Wright, ξαφνιάστηκε όταν μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να θηλάζει τον γιο της στο μπάνιο χαρακτηρίστηκε ως ακατάλληλη από το facebook και έτσι μοιράστηκε την ιστορία της με τις διαδικτυακές φίλες της.

thilasmos3

Λίγος χρόνος χρειαζόταν για να ξεκινήσει μια πολυπληθή αντίδραση απο γυναίκες όλης της Βρετανίας που άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες θηλασμού στο Ιnstagram και στο Facebook σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

thilasmos4

Τελικά το facebook επικοινώνησε με τη νεαρή μητέρα λέγοντας της ότι δεν χρειάζεται να απομακρύνει τη φωτογραφία καθώς δεν παραβιάζει τους κανόνες για το γυμνό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: