Η Λαγκαρντ έκλεψε την περίφημη ατάκα του Κλιντ Ίστγουντ (Dirty Harry) «Θα σε κάνω τόσο μικρό…»! ΔΝΤ προς Αλέξη Τσίπρα: Αισθάνεσαι τυχερός, αλήτη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lagarde_0

Έχει «τρελάνει» την σεβάσμια γερόντισσα του ΔΝΤ ο πρωθυπουργός…

«Αποσύροντας την διαπραγματευτική του ομάδα από τις Βρυξέλλες, το ΔΝΤ ζητά από την Ελλάδα να αποφασίσει αν μπορεί να αντέξει οικονομικά, να συνεχίσει το παζάρι.», αναφέρει ο Guardian σε ανάλυσή του για τις εξελίξεις στο πεδίο της διαπραγμάτευσης και την διαμάχη ελληνικής κυβέρνησης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μάλιστα, ο βρετανικός Guardian, επιλέγει να παρουσιάσει την κόντρα, χρησιμοποιώντας την περίφημη ατάκα του Κλιντ Ίστγουντ, ως Dirty Harry.

«Πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου μια ερώτηση. Αισθάνομαι τυχερός; Λοιπόν, αισθάνεσαι, αλήτη;». Η ατάκα αυτή –λέει ο Guardian- σου έρχεται στο μυαλό, την ώρα που ανακοινώνεται ότι το ΔΝΤ αποσύρει την διαπραγματευτική του ομάδα από τις Βρυξέλλες.

Το μήνυμα του Ταμείου, είναι λακωνικό και βίαιο. Υπάρχουν ακόμα μεγάλες διαφορές μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών. Δεν υπήρξε πρόοδος στο να γεφυρωθούν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται μακριά ακόμα από την συμφωνία

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: