ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|01|2014 07:00/Ellhnas/351 views /ΜερκελΜητσοτακης Η ευχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Μέρκελ! Η εικόνα που σαρώνει στο διαδίκτυο!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Γι αυτό σαβουριάστηκε η Μέρκελ τελικά! Έκανε και ένα καλό ο επίτιμος…Δείτε την εικόνα Tags:ΜερκελΜητσοτακης ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|05|2025 23:34 /0 ΣΧΟΛΙΑ Η Ρωσία στέλνει τον Μεντίνσκι στην Κωνσταντινούπολη: Ούτε Πούτιν ούτε Λαβρόφ στην...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|05|2025 23:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Άννα Μαρία Βέλλη: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν αναφέρει δημόσια το όνομα...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|05|2025 23:15 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ατοπική δερματίτιδα: 8 συμβουλές για την φροντίδα της επιδερμίδας του μωρού σου 5 Σχόλια χα χα χα χα ααχχαα χαχαχαχα αχ αχ αχ χχαααα χααα χααα χχχαααα χα χα χα χααααα ξεκαρδιστικα…. Χα…χα….χα…. χα…χα…. Έλιωσα απ’ τα γέλια!!!!!! Καλά της έκανε!!!! χα…χα….χα….χα….χα…. Χίο επειδή η τηλεόραση μου δεν δείχνει το zoom το μακελειό των Θεοφανίων πότε θα το βάλεις; Να είστε σίγουροι φίλοι αναγνώστες ότι αυτή η βρώμα δεν θα ξαναπερπατήσει με την ευχή που της έδωσε ο Μητσοτάκης χε χε χε. Ο εγγονός είναι γιος τελικά ή καρπός έρωτα μιας νυχτας στο Λουτράκι; Μπερδεύτηκα! Comments are closed.
Να είστε σίγουροι φίλοι αναγνώστες ότι αυτή η βρώμα δεν θα ξαναπερπατήσει με την ευχή που της έδωσε ο Μητσοτάκης χε χε χε.
χα χα χα χα ααχχαα χαχαχαχα αχ αχ αχ χχαααα
χααα χααα χχχαααα χα χα χα χααααα
ξεκαρδιστικα….
Χα…χα….χα…. χα…χα…. Έλιωσα απ’ τα γέλια!!!!!!
Καλά της έκανε!!!! χα…χα….χα….χα….χα….
Χίο επειδή η τηλεόραση μου δεν δείχνει το zoom το μακελειό των Θεοφανίων πότε θα το βάλεις;
Να είστε σίγουροι φίλοι αναγνώστες ότι αυτή η βρώμα δεν θα ξαναπερπατήσει με την ευχή που της έδωσε ο Μητσοτάκης χε χε χε.
Ο εγγονός είναι γιος τελικά ή καρπός έρωτα μιας νυχτας στο Λουτράκι; Μπερδεύτηκα!