Η επιστροφή του «εφιάλτη» – 40 χρόνια σκλαβιάς και προδοσίας του ελληνικού λαού! Φάγανε κόλλυβα στη Συγγρού (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
samaras

Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, γελάνε και «γλεντάνε» στο Ίδρυμα του Ωνάση, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Σα βρικόλακες φιλήθηκαν κι έβγαζαν δόντια μεταξύ τους.
Δεν έλειψαν τα «καρφιά» του πρωθυπουργού κατά του Τσίπρα: «Φόρεσε χαμόγελο ηθοποιού, σταυρό χριστιανού και ρούχα Ευρωπαίου», είπε χαρακτηριστικά «φωτογραφίζοντάς» τον.
Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για τις φοροελαφρύνσεις που θα περιλαμβάνει ο προυπολογισμός.
Εκανε αναφορά στην αξιολόγηση στο Δημόσιο, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να παραμένουν όσοι έχουν πλαστά πιστοποιητικά και δεν υπάρχει πουθενά δημόσιο χωρίς αξιολόγηση.

Είπε δε ότι χάρη στο πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί η κυβέρνηση να δώσει αναδρομικά στους ένστολους. Έκανε επίθεση σε βουλευτές ακόμη και υπουργούς της ΝΔ που δεν στηρίζουν την εθνική προσπάθεια, παίζουν προσωπαικά παιχνίδια, κάνουν κριτική και παίρνουν αποστάσεις και τις διαφημίζουν.

Δειτε φωτορεπορτάζ και βίντεο απο το makeleio.gr

kikilias2 kikilias1 kikilias


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο αλλοιθωρος προδοτης της δεξιας εδωσε και το χερι στο μητσοτακη και στον βλακα τον κουρασμενο και ο κοσμος χειροκροτουσε για να δειτε ποσο ζωα ειναι και τελος η κοπρια ο αβραμοπουλος πονεσε το χερι απο το χτυπημα

  2. Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Ο «ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΑ… ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ!

    Επιστρέφουμε, αυτή τη φορά μ’ ένα βίντεο, στην επίσκεψη Σαμαρά στον Έβρο και τις δηλώσεις τους για τους ένστολους. Όχι για να κρίνουμε τις δηλώσεις, αλλά για να κρίνουμε αυτόν που τις κάνει…

    Παρατηρήσαμε, λοιπόν, ότι ο φον Αντωνάκης έκανε 10 τινάγματα του κεφαλιού μέσα σε μόλις 34 δευτερόλεπτα! Αν επρόκειτο για γυναίκα (ακόμα και για τη Βούλτεψη…), θα λέγαμε πως… «τινάζει το μαλλί και συνεχώς μας προκαλεί». Αλλά εδώ πρόκειται για άντρα. Προς τι τότε τα τινάγματα;

    Προφανώς, μετά την αναγκαστική παραίτησή του από τη θέση του «Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου» (έτσι το λένε τώρα…), προκειμένου να πολιτευτεί στις προσεχείς εκλογές, ο Δ. Βαρτζόπουλος (γνωστός και ως «ψυχίατρος του Μαξίμου») πήρε μερικές ημέρες άδεια –άνθρωπος είναι κι αυτός- και… ιδού τα αποτελέσματα:

    https://www.youtube.com/watch?v=plvX6ckH-F8

    (ΥΓ): Αυτά παθαίνει όποιος χάνει από δίπλα του –έστω και για λίγο- τον άνθρωπό του και μέσα στη βιασύνη του, φεύγει από το σπίτι ξεχνώντας να πάρει τα… χάπια του!

Comments are closed.