Η Ελλάδα της κρίσης και των κομμένων συντάξεων. Χρυσάφι για ένα τραπέζι στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο.

Κοινοποίηση:
k8

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί μαζί με το θρυλικό συγκρότημα των Gipsy Kings σε μια συναυλία που αναμένεται να συγκεντρώσει στο Nammos της Μυκόνου όλο το «κρεμ ντελα κρεμ», μιας και οι τιμές για το τραπέζι θα χτυπήσουν «κόκκινο».

Για την εν λόγω βραδιά υπάρχουν δύο επιλογές για τους πελάτες. Η πρώτη αφορά τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή και οι τιμή τους ξεκινά από 1000 ευρώ το κεφάλι, δηλαδή 10.000 το τραπέζι με minimum κατανάλωση και χωρητικότητα 10 ατόμων.

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται το μενού του φαγητού, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασιού τριών λίτρων.

Στην δεύτερη κατηγορία για τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά η τιμή είναι στα 500 ευρώ ανά άτομο. Συμπεριλαμβάνεται το ίδιο μενού φαγητού, μια σαμπάνια και ένα κρασί 1,5 λίτρου με την τιμή του τραπεζιού να φτάνει στα 5.000 ευρώ για τα 10 άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: