Η γυμναστική που ακολουθούν οι Αμαζόνες της ταινίας Wonder Woman

Κοινοποίηση:
P3

Η Wonder Woman, Αμαζόνα με προέλευση από Θεμίσκυρα, απεικονίζεται ως μια αριστοτεχνική αθλήτρια, ακροβάτισσα, μαχήτρια και στρατηγός, εκπαιδευμένη και έμπειρη σε πολλές αρχαίες και σύγχρονες μορφές ένοπλης και άοπλης μάχης, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών πολεμικών τεχνών των Αμαζόνων.

Για να φανεί αυτό αληθινό στην κινηματογραφική εκδοχή της στην ταινία Wonder Woman χρειάστηκαν θυσίες. Πολλές ώρες στο γυμναστήριο αλλά και ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής ήταν απαραίτητα για να μπορούν τόσο η Wonder Woman, Gal Gadot όσο και οι υπόλοιπες Αμαζόνες να φέρουν εις πέρας τις απαιτητικές σκηνές.

«Στα γυρίσματα έβλεπα τις αθλήτριες να γυμνάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ και έμενα πάντα με το στόμα ανοιχτό με τις επιδόσεις τους! Όταν μάλιστα τις είδα με τις στολές, το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!», δηλώνει η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ.

Οι περισσότερες από τις 25 Αμαζόνες που επιλέχτηκαν ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό πολλά χρόνια, έχοντας εμπειρία μεταξύ άλλων, στο Crossfit ή στο box. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η 33χρονη Σουηδή Madeleine Vall Beijner, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια, με 56 νίκες συνολικά στο kickboxing και επαγγελματίας stunt woman.

Δείτε στο βίντεο πώς εκπαιδεύτηκαν οι Αμαζόνες:

Πηγή βίντεο: DC Fans United

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: