Η γκάφα του αιώνα! Κρατούμενος πήγε στη φυλακή με…

Κοινοποίηση:
elas-thumb-large--2-thumb-large

Δεν ήξερε ένας νεαρός μετανάστης από το Μπανγκλαντές ότι η άφιξή του στις φυλακές θα συνοδευόταν από εξονυχιστικό έλεγχο κι έτσι προμηθεύτηκε -άγνωστο πώς και πού- μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και την έκρυψε μέσα στα παπούτσια του, πιστεύοντας ότι θα έφτανε στο κελί του!

Όταν, όμως, ο 23χρονος Ασιάτης έφτασε στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νέας Αλικαρνασσού, το πρωί της Τετάρτης, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον… ξεσκόνισαν και ανακάλυψαν τα επτά γραμμάρια χασίς! Έτσι, ειδοποιήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης και ερευνά για να εντοπίσει αυτόν που του τα παρέδωσε.

Στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 48χρονος Έλληνας μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, όπου κατασχέθηκαν μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένα πιάτο με υπολείμματα ηρωίνης και 22 ναρκωτικά χάπια για τα οποία ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: