Η Βίκυ Σταμάτη αρνείται να πει στους αστυνομικούς πώς δραπέτευσε! – “Αφήστε με να φύγω δεν μπορώ άλλο είμαι κουρασμένη…”

Κοινοποίηση:
stamati1

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου που απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα της Πέμπτης, ζητάει να φύγει και λέει ότι είναι πολύ κουρασμένη και αρνείται να πει στους αστυνομικούς πως έφυγε από το νοσοκομείο.

Άσκοπα περιφερόταν επί ώρες η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόδραση της , σύμφωνα με το συνήγορο της Φραγκίσκο Ραγκούση. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος , ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί παρέλαβαν την Βίκυ Σταμάτη από την εκκλησία της Παναγίστας στο Χαϊδάρι και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της η Βίκυ Σταμάτη είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν έχει πάρει τα φάρμακά της, ενώ ‘έλεγε συνεχώς «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου». Στην ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα την εξετάσει γιατρός ενώ αναμένεται να ασκηθεί σε βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εως τώρα έρευνα προκύπτει ότι το λουκέτο στην πόρτα του δωματίου της ήταν ένα απλό λουκέτο το οποίο μπορούσε εύκολα να ανοιχτεί με οποιοδήποτε αντικλείδι. Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της απόδρασης το νερό του ντους στο μπάνιο ήταν ανοικτό και εκτιμάται πως το άφησε έτσι η Βίκυ Σταμάτη για να παραπλανήσει τους φρουρούς της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: