Η αρχή του τέλους έρχεται για την Ελλάδα: Τι προβλέπει πολιτική αστρολόγος! Τι θα γίνει με εκλογές, τράπεζες και Τουρκία – Χαοτικό το σκηνικό σε όλο τον πλανήτη!

Κοινοποίηση:
a1

Στο χείλος μιας νέας εποχής βρίσκεται από τις 15 Μαΐου η ανθρωπότητα, εξαιτίας της σημαντικότερης πλανητικής μετακίνησης της χρονιάς, που σηματοδοτήθηκε με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, η οποία έδωσε το σύνθημα να τρίξουν συθέμελα οι δομές της οικονομίας, της κερδοσκοπίας, του τραπεζικού συστήματος, των ασφαλειών και των ηθικών αξιών.

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η αλλαγή θα είναι μεγάλη μέχρι τον Μάρτιο του 2019, καθώς θα φέρει μετωπικές συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα, με τις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν να οδηγούν από το βάθος του ερέβους στο εκθαμβωτικό φως.

«Φωτισμένοι ηγέτες, πατώντας σε υγιή μονοπάτια, αναλαμβάνουν όχι μόνο να βρουν αλλά και να δώσουν λύσεις, αφήνοντας τα πάντα στο παρελθόν» λέει η γνωστή αστρολόγος και εξηγεί ότι ο Ουρανός παραμένει σε κάθε ζώδιο περίπου επτά χρόνια, ενώ χρειάζονται περίπου 84 χρόνια για να ολοκληρωθεί ο κύκλος του και στα 12 ζώδια.

Επαναστάσεις

«Ο συγκεκριμένος πλανήτης συνδέεται με τη διανόηση, τις επαναστάσεις, τις προηγμένες έρευνες και τεχνολογίες, την επιστήμη, τις εφευρέσεις, τις ανακαλύψεις, τις ανώτερες νοητικές συλλήψεις και τη μεταφυσική. Είναι προοδευτικός, εκκεντρικός, ψυχρός και αγαπά το όραμα, την πρωτοπορία, τη μεταμοντέρνα εποχή, την αλλαγή. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε κυριαρχία, στο ζώδιο του Σκορπιού σε έξαρση, στο ζώδιο του Λέοντα σε αδυναμία και στο ζώδιο του Ταύρου σε πτώση».
Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου και στις 8 Νοεμβρίου θα γυρίσει ανάδρομος στον Κριό, ως τις 7 Μαρτίου 2019. Από τότε και ως τις 26 Απριλίου 2026 θα βρεθεί οριστικά πλέον στο ζώδιο του Ταύρου, όπου μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Αναφορικά με την Ελλάδα, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί τη δύσκολη αρχή του τέλους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers. «Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. διατυμπανίζει ως σπουδαίο κατόρθωμά της την έξοδο της χώρας από τα χρόνια των Μνημονίων, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει αναταράξεις στο τραπεζικό σύστημα, με κίνδυνο οι τράπεζες που υπάρχουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη να χαθούν, δημιουργώντας νέα τραπεζικά συστήματα.

Οι Ελληνες, εξαιτίας της φορομπηχτικής πολιτικής και των περικοπών στις συντάξεις, καλούνται μέσα από ξαφνικές εκλογές να βάλουν φρένο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστηρίζει πως βγαίνουμε από τα Μνημόνια. Η αλήθεια είναι πως ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί με την Πανσέληνο του καλοκαιριού θα ξεσκεπάσουν τόσο εκείνον όσο και την αλήθεια που θέλει τη χώρα να βγαίνει από το Μνημόνιο φαινομενικά και όχι πραγματικά» υποστηρίζει η Δημήτρα Παπανικολοπούλου και συνεχίζει: «Διασπάσεις κομμάτων, πολιτική διαφθορά, αλλαγή κυβέρνησης και πρωθυπουργού, πιθανές εξεγέρσεις μεταναστών και θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, πρόβλημα στη Θράκη και στα σύνορα με την Αλβανία, σκάνδαλα και αύξηση της εγκληματικότητας έχει το “μενού” της σημαντικής πλανητικής μετακίνησης, μαζί με ακραία καιρικά φαινόμενα, δυστυχήματα, αλλά και ανακαλύψεις νέων φαρμάκων».

Χαοτικό, όμως, μοιάζει το σκηνικό και σε όλον τον πλανήτη. «Προμηνύονται τρομοκρατικά χτυπήματα σε κεντρική Ευρώπη και Ρωσία, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του Ντόναλντ Τραμπ, έξοδος της Ιταλίας από την ευρωζώνη και οικονομικό κραχ στην Αμερική» λέει η γνωστή αστρολόγος.

345tyt-600x307

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: