Η απίστευτη φάρσα Ρώσου κωμικού και…το τηλεφώνημα του Πούτιν στον Έλτον Τζον

Κοινοποίηση:
elton

Τηλεφώνημα στον Έλτον Τζον έκανε τελικά ο… Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά τη φάρσα Ρώσου κωμικού που τηλεφώνησε στον διάσημο Βρετανό τραγουδιστή και προσποιήθηκε ότι ήταν ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Πούτιν ζήτησε από τον Έλτον Τζον να μην αισθάνεται προσβεβλημένος από το τηλεφώνημα – φάρσα και δήλωσε έτοιμος να συναντηθεί μαζί του και να συζητήσουν για οποιοδήποτε θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι η φάρσα έγινε προ ημερών μετά από δήλωση του Τζον σε δημοσιογράφους ότι θα ήθελε να μιλήσει με τον Πούτιν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Όπως αποκάλυψε ο Πεσκόφ, ο τραγουδιστής αρχικά δεν πίστεψε ότι ο Πούτιν είχε στα αλήθεια πρόθεση να μιλήσει μαζί του, όταν τον προσέγγισε για τον λόγο αυτόν ο Ρώσος πρέσβης στο Λονδίνο Αλεξάντερ Γιακοβένκο.

«Ο διπλωμάτης είχε αρχικά δυσκολία να εξηγήσει ότι ήταν ο πραγματικός Ρώσος πρέσβης και ότι ο πραγματικός πρόεδρος της χώρας μας ήθελε να του μιλήσει», διηγήθηκε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου και συνέχισε: «Η διπλωματία του πρέσβη μας τελικά έπεισε τον τραγουδιστή και το τηλεφώνημα κανονίστηκε».

Η διάρκειας 11 λεπτών συνομιλία του Έλτον Τζον με τον φαρσέρ μεταδόθηκε στη ρωσική τηλεόραση και το πραγματικό τηλεφώνημα του Πούτιν ήταν μια «χειρονομία συμπάθειας» προς τον τραγουδιστή για το περιστατικό.

Κατά τον Πεσκόφ, το αστείο έγινε από ανθρώπους που δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν, αν και αυτό βεβαίως δεν δικαιολογεί τη φάρσα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: