Η απάντηση της Μπαλατσινού στα όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Κικίλια!

Κοινοποίηση:
kikilias_balatsinou

Για τα σχόλια που δέχτηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Βασίλης Κικίλιας για τη μεταξύ τους σχέση, απάντησε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξή της.

Πώς αισθάνεσαι αυτή την περίοδο;

«Έχω μπει σε χειμερινή διάθεση και πρόγραμμα. Στόχος μου είναι να διαχειρίζομαι τον χρόνο καλύτερα και να πετυχαίνω τους στόχους που βάζω. Ηρεμία και καθαρή σκέψη επιδιώκω να έχω».

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική σας ζωή λόγω της σχέσης σας γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από τα Μέσα. Η σιωπή είναι η στρατηγική σας απέναντι σε όσα λέγονται και γράφονται;

«Κάποιος μου είχε πει -και συμφωνώ- ότι «τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι». Θεωρώ πως αν οι άνθρωποι ασχολούνταν λιγότερο με τις ζωές των άλλων και περισσότερο με τη δική τους θα ήταν και πιο ευτυχισμένοι».

Νιώθετε εξίσου ελεύθερη στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία να κάνετε τις επιλογές σας στην προσωπική σας ζωή όπως ένας άντρας;

«Είναι αστείο να συζητάμε εν έτει 2017 αν μια γυναίκα μπορεί να είναι ή να νιώθει ελεύθερη. Από τη στιγμή που είμαστε ενήλικες, σεβόμαστε τον εαυτό μας και δεν προσβάλλουμε κανέναν, μπορούμε να επιλέγουμε να ερωτευόμαστε και να ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς ορίζουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΩ-ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΑΝ ΕΧΕΙΣ-ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΥΑΛΟ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΤΕ)
    ΚΟΙΜΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΑΨΥΧΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ)(ΔΗΛ.ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΟΣ)
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ!!!!!!!
    ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ”ΣΚΕΨΕΩΣ” ΚΑΝΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ”ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ” ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ-ΝΟΜΙΖΕΙ-ΘΕΩΡΕΙ-ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΣΩΣΤΟ Η ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ!! ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!

  2. Εσένα, ρε γίδι, “Δημήτριε 1994”, ποιός σού έδωσε το δικαίωμα να την εξυβρίζεις ;
    Μήπως έπρεπε να ζητήσει την άδειά σου, για να δρομολογήσει την ζωή της όπως η ίδια γουστάρει ;
    Ποιός νομίζεις ότι είσαι, ρε ΣΤΟΚΕ, που θεωρείς ότι έχεις λόγο, πάνω στις ζωές των άλλων ;
    ΄Αντε ασχολήσου με την δική σου ζωή, ΒΛΑΚΑ, που έγινες και κριτής της ζωής των άλλων …

    1. Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΙΜΑΙ!
      1ΟΝ ΜΕ ΛΕΣ ΓΙΔΙ ΣΤΟΚΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ!!(ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ-ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ-ΕΚΑΝΑ)
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΞΗ ΕΓΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΟΧΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΞΥΒΡΙΣΑ ΟΥΔΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
      ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ”ΕΥΓΕΝΙΚΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!(ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ)(ΧΡΗΣΙΜΙΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ)
      2ΟΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗ Η ΥΒΡΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!
      3ΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!

      ΕΝΟΟΟΟΟΕΙΕΙΕΙΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ!!!!
      4ΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ!
      5ΟΝ ΑΛΟΓΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ!!!!!!!!!
      6ΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Γιατι πορνιδιο ρε βλακα; τι εκανε; ποιον πειραξε; 3 παιδια του εκανε του μαλακα του πρωην , πιτσιρικα την πηρε , δικαιωματα δεν εδωσε το κοριτσι ….. θελει να ξαναφτιαξει την ζωη της , σε ενοχλησε;

    1. ΟΧΙ ΓΙΑΥΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ……ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…………………..

  4. ”σύγχρονη ελληνική κοινωνία”
    «Είναι αστείο να συζητάμε εν έτει 2017….”
    ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΣΑΠΙΑ ΝΕΚΡΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ- ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΕΙΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΜΟΥ ”ΑΡΕΣΕΙ” ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!
    ΠΑΛΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΗΣΟΥΝ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.