Ηγουμενίτσα: “Βίωνε έναν οικογενειακό “Γολγοθά” – Ο δράστης δεν είχε βούληση να σκοτώσει”

Κοινοποίηση:
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Προθεσμία πήρε απο τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή, ο 59χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε 48χρονο άνδρα ,τραυματίζοντας παράλληλα και την 47χρονη σύζυγό του, τα μεσάνυχτα Πέμπτης , στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας,ενώ οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν την ανθρωποκτονία απο πρόθεση,την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την παράνομη οπλοκατοχή .
Oπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του ,κ.Δημήτρης Δήμου, ο 59χρονος βίωνε έναν οικογενειακό “Γολγοθά”,ενώ δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες .υπογράμμισε ωστόσο ,πως πρόκειται “για την τραγική κατάληξη ενός οικογενειακού δράματος”.

Ο κ.Δήμου επισήμανε , πως ο πυροσβέστης έχει μετανοιώσει για την πράξη του και δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει ,σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ήταν η ¨κακιά στιγμή”.
Αναφορικά με την κυνηγετική καραμπίνα ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε πως την είχε πάρει μαζί του για αυτοπροστασία ,καθώς δεν ήξερε τι θα συναντούσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης και το θύμα δεν είχαν δώσει ραντεβού .
Ο 59χρονος ακολούθησε τη σύζυγό του και όταν εκείνη συναντήθηκε με τον 48χρονο άνδρα έξω απο γυμναστήριο της περιοχής , μετά απο λογομαχία ,συνέβη το μοιραίο.
Τα τέσσερα παιδιά των δύο οικογενειών ,συγγενείς και φίλοι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη …

epirus-tv-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: