ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με τη μητέρα της ΔΩΡΑΣ: «Ντροπή που έβγαλαν το φονιά έξω και σκότωσε το παιδί μου! ΘΑΝΑΤΟΣ στον δολοφόνο!»

Κοινοποίηση:
mitera

Εικοσιμία ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της κόρης της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, η μητέρα της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη λύνει τη σιωπή της και μιλά στους δημοσιογράφους για την πρωτοφανή υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η μητέρα της Δώρας ξεκίνησε τις δηλώσεις της λέγοντας: «Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε και συνέλαβε τον φονιά. Ευχαριστώ τη δικηγόρο Παναγοπούλου. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί τον φονιά. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ό,τι λέει. Ήθελε και σκότωσε το παιδί μου. Ο φονιάς έμενε κοντά στο σπίτι μας… ήθελε να τη σκοτώσει. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να μην κλάψει άλλη μάνα το παιδί της. Έχει αποκρύψει στοιχεία. Ζούσε κοντά στη γειτονιά μου. Λέει ψέματα σε ό,τι λέει. Ντροπή που έβγαλαν τον φονιά έξω και σκότωσαν το παιδί μου».

Συνεχίζοντας είπε: «Φοβάμαι πλέον για τα παιδιά. Έχω και άλλα παιδιά, αλλά φοβάμαι ότι με τους φονιάδες που αφήνουν ελεύθερους, ότι κινδυνεύουν».

«Θάνατος στον δολοφόνο» ήταν η σπαρακτική κραυγή που βγήκε από μέσα της το πρωί της Τετάρτης. Η μάνα, που επί ημέρες έβλεπε και άκουγε διάφορες εκδοχές για την στυγερή δολοφονία του παιδιού της, αποφάσισε να μιλήσει. Και το πράττει τώρα, μαζί με τη δικηγόρο της Γιάννα Παναγοπούλου, αφού η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: