ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην περιοχή Ζωγράφου: Αλβανός καταστηματάρχης πυροβόλησε Έλληνα τρεις φορές στην οδό Ιλισίων! – Δείτε το σημείο που έγινε το αιματηρό γεγονός(βίντεο &φωτο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
zw1

Αυτή τη στιγμή στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη

πρώτη δημοσίευση 17:47

Άνδρας που φορούσε κόκκινο μπουφάν πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον άλλο ανδρός επί της οδού Ιλισίων και Κερασούντος στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας ο Αλβανός διατηρούσε κατάστημα με ταπετσαρίες στην περιοχή. Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους «μπούκαρε» ένας Έλληνας και του φώναξε: «Είσαι κότα».

Μέσα σε δευτερόλεπτα ο Αλβανός έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στον λαιμό και στον ώμο. Αμέσως μετά ο Αλβανός πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε. Το όχημα βρέθηκε λίγο πιο κάτω, επί των οδών Ξενίας και Ιλισίων.Οι αρχές αναζητούν το δράστη.

Ο Έλληνας διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Αυτή τη στιγμή στη περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

το κατάστημα του Αλβανου

w1

y4y5y6

y1y2

zw1zw2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Φωτιά και σίδερο στα αλλοδαπά κτήνη. Θέλουμε να μιλάμε για ρατσισμόυς?? Ο αντιρατσισμός σταματάει εκεί που κινδυνεύει ο άλλος, το έθνος, οι πολίτες του κράτους

  2. Γιατί τι έκανε το παράνομο καθηκι και εξοργίζεστε ;
    Λαθροεισβολεας ειναι , ( γιατι στα ίσα θα ειχαν θαφτει προ πολλου ) , εχει την πλήρη συμπαράσταση του κατοχικου κοινοβουλίου ( που εσεις νομιμοποιητε , πληρώνοντας και ψηφίζοντας ) και σκοτώνουν Ελληνες ( που ειναι και το ζητούμενο των κατοχικών αντιπροσώπων ΣΑΣ ) .
    Μεσα τα κεφαλια και ουτε ψυθιρος ….
    Πόσους και πόσους εχουν σφαξει οι κατσαπλιαδες ….και εσεις τους επιτρέπετε να ζουν ανάμεσα σας !

  3. Ο/Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΕΡΦΑΜΤΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Η ΡΗΜΑΔ,Η ΝΕΟΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ? λέει:

    ΙΔΟΥ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΑΔΙΚΑ.
    Αλλη μια περιπτωση σημερα.Οι γνωστοι Κατσαπλιαδες.Τα φασιστοειδη του UCK.Δηλωμενοι τουρκοσποροι, ρατσιστες κατα των Ελληνων.
    Φιδια που μολις βρουνε την ευκαιρια σε σκοτωνουν για λιγα ευρω.
    Προδοτες ετσι καταντησατε την πατριδα μας..Φτου σας μπασταρδα..

  4. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ.ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  5. καλα βρε μλκα ελληνα περιμενες απο αλβανο να σου απαντησει στα ισια? αυτοι φοβουνται και τη σκια τους. τουρκοσποροι.

  6. Κανένα έλεος στους τηγανοκεφαλους,τρώτε τους πρώτοι,τσιμενταρισμα και στην θάλασσα….

  7. Να τσακιστούν να γυρίσουν στην χωρα τους τα σκουπίδια….ήρθανε σα βέργες και γίνανε γουρούνια,γεμισανε τον κορυδαλο και τους ταίζουμε…..δρόμο όλοι!!!σκούπα!!!!!!

  8. Τι είπες ρε αλιγάτορα αλβανέ σοβαρά?? άντε τράβα στην αλβανία σου να χτίσεις κανα βράχο …δεν μάζεψες φράγκα η δεν σου φτάνουν?…γεμίσατε τον κορυδαλο και σας ταίζουν οι φορολογούμενοι πολίτες…ήρθατε σα βέργες και γίνατε σα γουρούνια….άθεοι,ιερόσυλοι,βάνδαλοι,λαμόγια,εγκληματίες….να πάρετε δρόμο από την πατρίδα μου!!!!!!

  9. Να μια ιδέα για το καινούργιο επεισόδιο της Μουρμούρας στον Άλφα. Μόνο να αντιστρέψουν την εθνικότητα του δράστη με του θύματος για να μην παρεξηγηθούν και χαρακτηριστούν ρατσιστές. Γενικά στην Ελλάδα διαστρεβλώνουμε την αλήθεια ή την κρύβουμε τελείως, γιατί είναι προτιμότερο να σε σκοτώσουν παρά να σε πούνε «ρατσιστή» επειδή υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου στην ίδια σου την χώρα, δηλαδή υποτιμάς τον εαυτό σου ουσιαστικά ως κατώτερο ον και απο τους εισβολείς με δικαιώματα μόνο, χωρίς υποχρεώσεις.

Comments are closed.