Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Τσίπρας είναι εντελώς ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ»!!! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
konstantopoyloy

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, άσκησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην πρωινή εκπομπή του Ant1, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα της ΕΥΔΑΠ αλλά και συνολικά για το κυβερνητικό έργο.

«Εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι που έχουν τιμή και αξιοπρέπεια δεν λένε άλλα και πιστεύουν άλλα. Άκουγα τις προάλλες τον λόγο του κ. Τσίπρα όταν πήγε στην ΕΥΔΑΠ που έλεγε θα περάσουν πάνω από τα πτώματά μας αυτοί που θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν την ΕΥΔΑΠ. Όταν το έχεις πει αυτό, ε, πρέπει πραγματικά, να είσαι εντελώς ξεφτιλισμένος. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη για να φτάνεις να υπογράφεις την ιδιωτικοποίηση αυτή. Δεν μπορώ να πω άλλη λέξη», είπε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Δεν πίστεψα ποτέ ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε, ούτε τώρα αποδέχομαι βέβαια το παραμύθι που λέει: “το καημένο το παιδί, τόσο μπορούσε. Δεν μπόραγε, όπως λέμε”», επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό.

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε: «Είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε, είναι ψέμα ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Κάποιοι απλώς επέλεξαν να κάνουν τη δική τους ροπή και λαγνεία για την εξουσία, να την μετατρέψουν σε ένα σενάριο αδιεξόδου και μονόδρομου».

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν άλλες επιλογές και υπάρχουν άλλες επιλογές», κατέληξε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ο παπαδακης ειναι απο τα πιο γλοιωδη τηλεοπτικα σκουληκια-τηλεσκουπιδια που εβγαλε η κολοτηλεοραση………

  2. Ιθαγένεια δεν ψίφησε ξεφτιλισμένη; Πάρτα @@ μας κι εσύ. Σε αναμονή με τον ΓΑΠ και τους υπόλοιπους μέχρι να έρθει η ώρα.

  3. EINAI ARISTERH.ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΗ.ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ .Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
    2.ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΑΡΧΗΨΕΥΤΡΑ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?

  4. σωπα καλε, ο τσιπρας ειναι οτι εισαι, απλα εσυ αυτες τις εντολες πηρες για εναλλακτικη σε επερχομενες εκλογες, οπως και αλλοι πολλοι που μετακομιζουν απο το ενα κομμα στο αλλο, προ τσιπρα ουτε η μανα σου δε σε ηξερε. μη ξεχνατε και τον μπαρουφακη, το πιονι του σορρος που εβαλε μια χωρα με τα μπουνια στο παιχνιδι της δηθεν διαπραγματευσης, κατεστρεψε τους μικρομεσαιους στην αγορα και εκανε τις τραπεζες πιο πλουσιες απο ποτε. και ο μεσος πολιτης αυτης της χωρας, που μονο Ελληνα πλεον δεν μπορω να τον χαρακτηρισω, φαντασιωνεται ακομα πως ζει σε δημοκρατικη χωρα

  5. τις θεσεις τις για τους λαθρομεταναστες να μας θυμισει η ζωη

  6. μπραβο και παλι μπραβο στην Ζωη ειναι ξεκαθαρη και σταρατη τελικα και μεσα στους αριστερους ειναι και καπιοι εντιμοι που θα μπορουσαν ανετα να συνεργαστουν με τους Εθνικηστες.

  7. Ενώ η ίδια είναι κάτι διαφορετικό…
    Άνθρωπος που έχει Θεό μόνο το χρήμα και τίποτε άλλο είναι ικανός για τα πάντα. Αυτό είναι αυτονόητο.
    Η ίδια δεν έταζε στους ομοφιλόφιλους του χρόνου να παρελάσουν και στη βουλή;;;
    Να μη ξεχνιόμαστε.

    1. Όσο κι αν εσύ είσαι στραβός και δεν το βλέπεις, είναι κάτι το διαφορετικό – δεν φίλησε κατουρημένες ποδιές και δεν δίστασε να ξεχέσει τη συμμορία των και-καλά-αριστερών-τομαριών – γι’ αυτό είναι εκτός Βουλής και δέχεται λυσσαλέο πόλεμο, αντίστοιχο με αυτόν που υφίσταται η Χρυσή Αυγή και ο Βαρουφάκης, ενώ τα σκουπίδια τύπου Κούλη, Θεοδωράκη και Λεβέντη είναι μέσα.

      Αλλά άμα είσαι εθελόδουλος, ο Θεός ο ίδιος δεν σε μεταπείθει και απλώς επιβεβαιώνεις το ρητό ότι οι απόψεις είναι σαν τις κ…τρυπίδες – εχεις κι εσύ

Comments are closed.