Εύκολη συνταγή για σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου. Δείτε πως!

Κοινοποίηση:
bbq

Φτιάξτε μόνες σας την τέλεια σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου!

Αν σας αρέσει η μπάρμπεκιου και την χρησιμοποιείτε πάντα στα κρεατικά σας, σας βρήκαμε τη συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Είναι πανεύκολη και τόσο καυτερή, όσο χρειάζεται για να απογειώσει τα ψητά σας!

Υλικά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
1/3 κούπα σάλτσα σόγιας χαμηλής περιεκτικότητας νατρίου
2/3 κούπα κέτσαπ
1 ½ κ.γ. καυτερή σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

¼ της κούπας μηλόξυδο
1/3 της κούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνετε το λάδι σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να κάψει. Ρίχνετε το σκόρδο και τσιγαρίζετε για 30 δευτερόλεπτα.

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά, για 15 λεπτά, περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Κι έτοιμη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: