«Καμπάνα» 100 χιλιάδων ευρώ σε εταιρεία συλλογής και διαχείρισης πληροφοριών από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Χαρακτήρα αφού διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την απόφαση, ότι διακινούσε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών για προωθητικές ενέργειες, ενώ εντοπίστηκε και μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Spam).
Ανάμεσα στα δεδομένα που διακινούσε η εταιρία ήταν δηλώσεις φόρου εισοδήματος 5 εκατομμυρίων πολιτών. Αρχεία με περισσότερες από 110.000 γεννήσεις από τη δεκαετία του 1990, σε τρία μαιευτήρια. Ονόματα 200.000 προσώπων που κατέχουν πιστωτικές κάρτες συγκεκριμένης τράπεζας, τα στοιχεία και οι αριθμοί τηλεφώνων 4.300.000 συνδρομητών του ΟΤΕ. Ονόματα και ταχυδρομικές διευθύνσεις πελατών γνωστής πιτσαρίας. Αντίγραφα εκλογικών καταλόγων των δήμων Κηφισιάς, Ν. Ερυθρέας και Εκάλης, αλλά και λίστα μελών της Τ.Ο Βούλας του ΠΑΣΟΚ.
Η έρευνα, σύμφωνα με την Αρχή «δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης ότι τα δεδομένα αυτά όχι μόνο τηρούνται παρανόμως, αλλά έχουν προέλθει και με παράνομο τρόπο, ο οποίος μάλιστα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.» Από την πλευρά της η εταιρία υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και τα αρχεία ανήκαν σε πελάτες της που τα είχαν δώσει για επεξεργασία. Πάντως, ο φάκελος εστάλη στον Εισαγγελέα ο οποίος θα κληθεί να διαπιστώσει αν έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις.