Έτσι τιμωρεί η Σομαλία τους Τζιχαντιστές που σκοτώνουν δημοσιογράφους! Με το ίδιο νόμισμα πληρώνουν οι τρομοκράτες τις φρικαλεότητές τους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
EDITORS NOTE: Graphic content / Somalian

Δύο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης “αλ-Σαμπάαμπ”, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα, εκτελέστηκαν για τη δολοφονία ενός δημοσιογράφου που σκοτώθηκε από βόμβα σε αυτοκίνητο το περασμένο έτος στη Σομαλία.

somalia

Και οι δύο κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Hindiyo Haji Mohamed του οποίου το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με εκρηκτικό μηχανισμό. Η Σομαλία είναι από τις πιο επικίνδυνες χώρες στον κόσμο για τους δημοσιογράφους.

somalia5

Η Αλ Σεμπάμπ έχει επιβάλει τη σαρία στις περιοχές οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχό της στην πιο ακραία της μορφή, περιλαμβάνοντας τιμωρίες όπως ο λιθοβολισμός γυναικών που κατηγορούνται για μοιχεία και ο ακρωτηριασμός των χεριών των κλεφτών. Όσον αφορά στην δράση της πέρα από τα όρια της Σομαλίας, εκτός από την επίθεση στην Κένυα, η Αλ Σεμπάμπ ευθύνεται και για την διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα, Καμπάλα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 76 άτομα που παρακολουθούσαν τον τελικό του Μουντιάλ του 2010.

Δειτε τι περίμενε τους τρομοκράτες

somalia1somalia2

 

somalia3

somalia4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Comments are closed.