ΕΤΣΙ βάζουν τα παιδιά να ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!- 15χρονη πηδάει σε ορμητικό ποτάμι για τη «Μπλε Φάλαινα»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο από τη Ρωσία αποτυπώνει τους θανάσιμους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» που απαιτεί από έφηβους συμμετέχοντες να φτάσουν μέχρι την αυτοκτονία.

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε μια 15χρονη, την οποία βρήκαν τρεις έφηβοι να στέκεται μπροστά στα αφρισμένα νερά ενός ποταμού και να είναι έτοιμη να βουτήξει μέσα σε αυτά. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, παρά τις φωνές τους να σταματήσει, η κοπέλα έπεσε μέσα στο νερό.

Τότε οι τρεις νεαροί έπεσαν και αυτοί στο ποτάμι και μετά από προσπάθειες κατάφεραν να τη βγάλουν στην ακτή.

Η 15χρονη είπε στους διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για τη «Μπλε Φάλαινα». Όταν, δε, τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι με την πράξη της αυτή θα μπορούσε να είχε πεθάνει, το κορίτσι απάντησε ξερά «ναι» και έβαλε τα γέλια.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ακούγεται, επίσης, να λέει ότι ενδιαφέρθηκε για το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι γιατί «είναι ωραίο, είναι αδρεναλίνη».

Να αναφέρουμε ότι η «Μπλε Φάλαινα» ξεκίνησε από τη Ρωσία ενώ η θανατηφόρα επικίνδυνη τρέλα της έχει φτάσει και στην Ελλάδα χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: