ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!! Σε κατάσταση πανικού στο EPSILON – Και νέα αλλαγή λίγο πριν τις πρεμιέρες!

Κοινοποίηση:
epsilontv

H λέξη «ηρεμία», είναι η τελευταία, που θα περιέγραφε το κλίμα στο EPSILON.

Οι αλλαγές που έχουν επέλθει στο κανάλι, μετά την εξαγορά του από τον Ιβάν Σαββίδη, αν και επί της ουσίας, είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα βασικής λειτουργικότητας.

Πιο συγκεκριμένα και όσο πιο απλά μπορούμε να το μεταφέρουμε, στο EPSILON τις μέρες αυτές, που οι εκπομπές προετοιμάζονται, υπάρχει πλήρης σύγχυση.
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν που να απευθυνθούν για ζητήματα ζωτικής σημασίας, για τις επερχόμενες πρεμιέρας τους.
Μετά και τη χθεσινή αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής, Μιχάλη Κοντογιάννη, όπως το mediamagazine έγραψε, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο… απρόσωπα.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του mediamagazine, ο Νίκος Ευαγγελάτος, σκέφτεται σοβαρά να αναβάλει εκ νέου την πρεμιέρα του δελτίου του, από 4 Σεπτεμβρίου που έχει ανακοινωθεί και παίζει και τρέιλερ, σε 11 Σεπτεμβρίου, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και εκκρεμότητες που δεν μπορούν να λυθούν, λόγω έλλειψης… υπογραφών ανωτέρων!
Θυμίζουμε, πως στο αρχικό πλάνο(είχε στείλει και δελτίο Τύπου ο σταθμός), το δελτίο θα έβγαινε στον «αέρα» 28 Αυγούστου, όπερ και… δεν εγένετο.

Μένει να δούμε, αν την τελευταία στιγμή, προλάβουν τελικά να βγουν στη δεύτερη ημερομηνία που ανακοίνωσαν, την 4η Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: