Ερωτύλος ο Κλίντον! Η Μόνικα δεν ήταν η μόνη ερωμένη! Υπήρχε και μια ξανθιά στο “ερωτικό παζλ” με το κωδικό όνομα «Energizer»!

Κοινοποίηση:
klinton

Μια δεύτερη ερωμένη, πλην της Μόνικα Λεβίνσκι, φαίνεται πως είχε ο Μπιλ Κλίντον τα χρόνια της παντοδυναμίας του, υποστηρίζει νέο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα μάλιστα με τον συγγραφέα του, η ξανθιά γυναίκα είχε και το εμπνευσμένο κωδικό όνομα «Energizer», δηλαδή… ενεργητικό.

Η ξανθιά ερωμένη του Κλίντον με το κωδικό όνομα «Energizer»

Όπως υποστηρίζει o Ρόναλντ Κέσλερ, ο συγγραφέας του βιβλίου «Άγνωστες λεπτομέρειες από τη μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας»), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου, ο πρώην πλανητάρχης δεν δίσταζε να φιλοξενεί το αντικείμενο του πόθου του στον Λευκό Οίκο, αμέσως μόλις η Χίλαρι εγκατέλειπε το κτίριο.

Ένας από τους εργαζομένους του Λευκού Οίκου έδωσε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ της εξής περιγραφή: «Ηταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι και φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ήταν εραστές. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας».

Τον κωδικό όνομα «Energizer» είχαν δώσει στη γυναίκα οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Κλίντον προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα ίχνη της με την απαιτούμενη διακριτικότητα.

Η φλογερή ξανθιά, γράφει το βιβλίο, έφτανε με ένα τζηπ SUV, λίγα λεπτά μόλις η Χίλαρι έφευγε από το σπίτι. Ο συγγραφέας του βιβλίου μάλιστα αναφέρει μια εντολή ενός υπεύθυνου προς έναν καινούριο μυστικό αστυνομικό του Κλίντον: «Δεν την σταματάτε, δεν την πλησιάζετε, απλά την αφήνετε να περάσει». Αν και οι πράκτορες της Χίλαρι ενημέρωναν πάντα εγκαίρως για την επιστροφή της Πρώτης Κυρίας προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες συναντήσεις, μια φορά παραλίγο να γίνει… το μοιραίο. Τότε «Οι μυστικοί πράκτορες του Μπιλ αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν την “Energizer”», αναφέρεται στο βιβλίο.

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την προδημοσίευση του βιβλίου όπως αυτή κυκλοφορεί στην εφημερίδα New York Post. Όμως ο Νικ Μέριλ, εκπρόσωπος της Χίλαρι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι πολυάσχολος με το να διαψεύδει ένα άλλο βιβλίο που ασχολείται με την οικογένεια Κλίντον, ερωτηθείς για το βιβλίο του Κέσλερ περιορίστηκε να απαντήσει: «Κι άλλο βιβλίο;»

New York Post

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: