ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…. Ανεβαίνει η θερμοκρασία και «βγαίνει» ήλιος την Παρασκευή

Κοινοποίηση:
kairos-makeleio-ok-2

Ήπιος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή,

με αρκετή ηλιοφάνεια και τοπικές μόνο βροχές κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο ανατολικό Αιγαίο. Παράλληλα, η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 και στα ανατολικά την Κυριακή τοπικά 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από μείον 4 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 2 έως 12 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, νοτιοδυτικοί μέτριοι άνεμοι και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με αραιή συννεφιά. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με αραιή συννεφιά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, σχετικά κάλος καιρός με αραιές νεφώσεις. Νοτιοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ, και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: