ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧ. ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ: “Είμαι εδώ, μην ανησυχείτε…”

Κοινοποίηση:
lebi

Μεγαλείο ψυχής και δείγμα της ποιότητας του ανθρώπου που κρατείται για πέντε μήνες στα χέρια των απαγωγέων του φανερώνει η επιστολή που έλαβε στα χέρια της πρόσφατα η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η επιστολή εστάλη ταχυδρομικώς πριν λίγες ημέρες και μέσα από αυτή ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας επιχειρεί να ενθαρρύνει τους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι όπως κι εκείνος ανεβαίνουν τον δικό τους «Γολγοθά».

Το περιεχόμενο της επιστολής είναι γνωστό στην «Π», ωστόσο κρίνεται σκόπιμο να μην δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.
Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ότι είναι ζωντανός, ωστόσο το περιεχόμενό της από τη μία χαρίζει την ελπίδα από την άλλη όμως προβληματίζει…

Σε κάθε περίπτωση το γράμμα αυτό αναπτερώνει τις ελπίδες ότι σύντομα, όπως όλοι εύχονται, η περιπέτεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη θα έχει αίσιο τέλος.
Ίσως και οι άνθρωποι που ευθύνονται για την ανθρώπινη αυτή τραγωδία να έχουν κατανοήσει ότι τα θέλω τους δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν, όχι γιατί δεν υπάρχει η διάθεση, αλλά διότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρωθεί το αστρονομικό ποσό που ζητείται.

Αύριο συμπληρώνονται πέντε μήνες από την ημέρα που απήχθη. Η βίαιη αρπαγή του αποτελεί ένα διαρκές και ψυχοφθόρο θρίλερ για όλους. Καταρχάς για τον ίδιο τον απαχθέντα, για την οικογένειά του, για την αστυνομία αλλά και την κοινωνία της Κρήτης που δεν έχει πάψει στιγμή να αγωνιά και να εύχεται να πάνε όλα καλά για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Όπως έχει γράψει η «Π», σε επίπεδο ερευνών η Αστυνομία εξακολουθεί να κινείται με αργούς ρυθμούς, δίνοντας την εντύπωση ότι κάτι ψάχνει, κάπου κινείται, κάτι υποψιάζεται, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι επικεφαλής της έρευνας δεν μπορούν να πουν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Υπάρχουν ύποπτοι, όπως υπάρχουν σε κάθε περίπτωση με αστυνομικό ενδιαφέρον, όμως παραμένουν ακόμα ύποπτοι, χωρίς αποδείξεις, παρά μόνο αποχρώσες ενδείξεις που μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά.
Υπάρχουν και πιθανά σημεία στα οποία μπορεί να κρατείται το θύμα, αλλά και πάλι ο νόμος των πιθανοτήτων δεν φαίνεται να είναι με το μέρος των ερευνητών.

Η δικογραφία που σχηματίζεται από την πρώτη στιγμή είναι, όπως λένε άτομα που γνωρίζουν, η μεγαλύτερη που έχει σχηματιστεί στην Κρήτη και από τις μεγαλύτερες της χώρας. Μια δικογραφία που δε θα μπορούσε να είναι για άλλη υπόθεση πέρα από τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απαγωγή πανελληνίως. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και πριν λίγες ημέρες ξεπερνούσε τις 30 χιλιάδες σελίδες, αφού σε αυτήν υπάρχουν χιλιάδες αναλύσεις με τεχνικά χαρακτηριστικά από κεραίες κινητής τηλεφωνίας, επισυνδέσεις, απεικόνιση πιθανών δρομολογίων, υλικό από κάμερες, ύποπτα οχήματα κοκ.

ΠΗΓΗ: patris.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: