Επίθεση με σφυρί από αναρχοάπλυτους σε Εύελπι: Συνεχίζεται η προληπτική νοσηλεία του στο 401 ΓΝΣΑ

Κοινοποίηση:
evelpidonparelasil-630x377

Συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών ο νεαρός Εύελπις ο οποίος εχθές, όπως έγραψε το onalert.gr, χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Έχει υποβληθεί από την πρώτη στιγμή σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ταυτίζονταν πλήρως με την κλινική εικόνα του, δηλαδή θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στα γόνατα. H κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, αναμένεται να λάβει εξιτήριο με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσιτετραώρου.

Ο τριτοτετής σπουδαστής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, αρμενικής καταγωγής, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στην Λεωφόρο Κατεχάκη βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής στην οποία πρωταγωνιστούσαν δυο ομάδες ακραίων στοιχείων. Δυο εξ΄αυτών μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν επιτόπου και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Πηγές του Γενικού Επιτελείου Στρατού διευκρίνιζαν το βράδυ της Κυριακής ότι ο νεαρός αξιωματικός δεν φορούσε στολή αλλά ήταν με πολιτικά ρούχα. Ωστόσο απ’ ότι φαίνεται για τους άφρονες που τον τραυμάτισαν, το προσδιοριστικό στοιχείο που πρόδωσε την ιδιότητα του αποτέλεσε η τσάντα με τα διακριτικά της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

onalert.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: