Εξελίξεις με Βέρνμπλουμ-Χατσερίντι στον ΠΑΟΚ – Aποκάλυψη Χριστόπουλου για τον Ουκρανό! Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις!

Κοινοποίηση:
paok-aek27525

Για αυτό και περιμένουν άμεσα, ακόμα και εντός της εβδομάδας, τις απαντήσεις τους για το αν θα συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ την καριέρα τους.

Οι Θεσσαλονικείς είναι βέβαιοι ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις με τις δύο υποθέσεις και, μάλιστα, μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Την ίδια ώρα που ο Γιάννης Χριστόπουλος, που έχει θητεία στην Ουκρανία ως προπονητής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play σχολίασε για τον Χατσερίντι:

«Σίγουρα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ. Τον παρακολούθησα και του έκανα σκάουτινγκ όταν ήμουν στην Ουκρανία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν τον έχω παρακολουθήσει καλά. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, που διακρίνεται για τα φυσικά του χαρακτηριστικά, έχει καλή ταχύτητα, είναι πολύ σκληρός και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στο δημιουργικό του κομμάτι, θα του έβαζα γύρω στο 6,5-7 με άριστα το 10. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε γενικές γραμμές θα τον χαρακτήριζα περισσότερο σαν στόπερ παρά σαν λίμπερο. To αν είχε τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια δεν το γνωρίζω. Το δυνατό του σημείο ήταν να κάνει άμυνα.

Οι Ουκρανοί είναι ποδοσφαιριστές που στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα, είναι πολύ ψηλά παιδιά. Μπορεί ν’ αντέξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξάλλου υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, όπως ο Σάκχοφ, ο Μάτος και άλλοι».

sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: