Εξαγγελίες από τον Παππά για το οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
παππας

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές ανάπτυξης της Μεσσηνίας εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του επιμελητηρίου, αλλά και τη σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού.

Όπως είπε ο Νίκος Παππάς, οι άνθρωποι της περιοχής συνειδητοποιούν τις δυνατότητες ανάπτυξης και τις αξιοποιούν. Επίσης, ανακοίνωσε στους δημάρχους, ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα είναι έτοιμες οι μελέτες για το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας και ότι δρομολογούνται οι διαδικασίες για την επέκταση του χώρου στάθμευσης των αεροπλάνων, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών κι όπως τόνισε η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό τη γεωργία, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες στους αγρότες, κυρίως στη φάση της καλλιέργειας.

Από την πλευρά τους, οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας αναφέρθηκαν στα κατά τόπους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Μεσσηνίας, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Επίσης, αναφέρθηκαν και στο θέμα των δασικών χαρτών και τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι ήδη μειώθηκε το κόστος αντιρρήσεων, προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για μια μεγάλη μεταρρύθμιση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι Καλαμάτας, Π. Νίκας, Τριφυλίας, Π. Κατσίβελας, Μεσσήνης, Γ. Τσώνης, Δυτικής Μάνης, Γ. Μαραμπέας, Οιχαλίας, Αρ. Σταθόπουλος, και ο αντιδήμαρχος Πύλου – Νέστωρος, Π. Πετρόπουλος.

Clipboard01

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: