Εξέλιξη-σοκ για γνωστό ηθοποιό: Τον παράτησε η φιλενάδα του, λίγες μέρες μετά το διαζύγιο του

Κοινοποίηση:
PPP1

Αυτή την εξέλιξη δεν την περιμέναμε και σίγουρα δεν την περίμενε και ο γνωστός ηθοποιός. Λίγες μέρες, μετά την αίτηση διαζυγίου του από την 22 χρόνια σύζυγό του, η φερόμενη ως η «πέτρα του σκανδάλου» τον άφησε στα… κρύα του λουτρού!

Αυτή την εξέλιξη δεν την περιμέναμε και σίγουρα δεν την περίμενε και ο Ewan McGregor. Λίγες μέρες, μετά την αίτηση διαζυγίου του από την 22 χρόνια σύζυγό του, Eva Mavrakis και η φερόμενη ως η «πέτρα του σκανδάλου» τον άφησε στα… κρύα του λουτρού! Κι ενώ, δηλαδή, ο διάσημος ηθοποιός θα περίμενε ότι πλέον με το διαζύγιο ανά χείρας, θα μπορούσε να ζήσει ελεύθερος τον έρωτά του με την Mary Elizabeth Winstead, εκείνη είχε αντίθετη γνώμη.

PPP

Κι εντελώς ξαφνικά, έδωσε τέλος στη σχέση τους, που απασχολεί τον Τύπο, τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος που η 33χρονη ηθοποιός κούνησε μαντήλι; Δεν της αρέσει που όλοι την αποκαλούν «αντροχωρίστρα»! Βλέπετε, όταν «έσκασε» το θέμα της σχέσης τους και κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του έρωτά τους, ο διάσημος ηθοποιός ήταν ακόμη παντρεμένος! Κι επίσης, ο γάμος του φαινομενικά δεν αντιμετώπιζε προβλήματα. Οπότε, δεν ήταν δύσκολο η Mary Elizabeth Winstead να περάσει στη συνείδηση των περισσοτέρων, ως η «πέτρα του σκανδάλου».

Τίτλο που η ίδια δεν άντεξε να κουβαλάει. Τι και αν ο Ewan McGregor είναι ξετρελαμένος μαζί της; Τι και αν για χάρη της τα παράτησε όλα, τινάζοντας στον ΄»αέρα» έναν γάμο 22 χρόνων; Τι και αν η σχέση του αυτή προκάλεσε πόνο στην οικογένεια του, και περισσότερο στην έφηβη κόρη του, η οποία έγραψε και σχετικό τραγούδι για τον πατέρα της; Τι και αν στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες εκείνος την ευχαρίστησε δημοσίως από σκηνής; Η νεαρή συνάδελφός του, τον παράτησε εν μία νυκτι. Την ώρα που εκείνος περίμενε ότι θα ζήσει ελεύθερος τον έρωτα του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: