Εξάρθρωση σπείρας εμπόρων ναρκωτικών στη Χαλκίδα με επίθεση σε αστυνομικό-ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ακόμα ένα μέλος

Κοινοποίηση:
xalkfs

Οι δράστες προσπάθησαν να κρύψουν το παράνομο εμπόρευμα και ένας επιτέθηκε στους αστυνομικούς

Χίλια… μάτια και τεταμένες αισθήσεις έπρεπε να έχουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την εξάρθρωση οικογενειακής σπείρας διακίνησης ναρκωτικών με πλούσια έσοδα στη Χαλκίδα. Οι δράστες προσπάθησαν να κρύψουν το παράνομο εμπόρευμα και ένας επιτέθηκε στους αστυνομικούς, που είχαν να αντιμετωπίσουν και τους τσιλιαδόρους!

Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί με τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, ο 27χρονος που φύλαγε τσίλιες σήμανε συναγερμό σε έναν 24χρονο ο οποίος πέταξε σε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι ένα πλαστικό κουτί που είχε μέσα 49,5 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», 23 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και σε μια αποθήκη στην αυλή, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις σε σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.

Η 46χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού διατηρούσε στο υπνοδωμάτιό της ένα χρηματοκιβώτιο στο οποίο φύλαγε 10.740 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών, σακουλάκια, ένα ψαλίδι και μία κολλητική ταινία για τη συσκευασία τους, διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης και έξι κινητά με τα οποία έκαναν τις επαφές τους τα μέλη της σπείρας με τους προμηθευτές τους και τους αγοραστές.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, ένας 29χρονος προσπάθησε να ματαιώσει τη σύλληψη των δραστών εμποδίζοντας τους αστυνομικούς κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για αντίσταση και εξύβριση. Οι δυο νεαροί και η 46χρονη κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ένας ακόμη 48χρονος συνεργός τους αναζητείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: