Ενώ μας καίνε από παντού δείτε πόσους νεκρούς έχουμε από πνιγμούς, τροχαία και άλλες αιτίες στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα!

Κοινοποίηση:
??????????????

Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά θανάτων στην χώρα από τροχαία, πνιγμούς και άλλα περιστατικά, τα τελευταία 24ωρα. Εννέα άνθρωποι ανάμεσα τους και ένα 5χρονο αγοράκι  έχασαν την ζωή τουςαπό τις 9 Αυγούστου μέχρι σήμερα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και στην Κρήτη, βυθίζοντας την εορτή της Παναγίας στην θλίψη και στο σκοτάδι.

Και  αυτός ο Δεκαπενταύγουστος βάφτηκε με αίμα σήμερα το πρωί στην Ηλεία, καθώς ένας ακόμα νέος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Λίγο πριν από τις 08:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο νέων.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης (ο 25χρονος) και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος.

Δυστυχώς, ο 25χρονος Σ.Γ. δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας την Ηλεία στη θλίψη.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Την τελευταία του πνοή άφησε τις πρώτες πρωινές ώρες (14 Αυγούστου) ένας 17χρονος μοτοσικλετιστής, στο 5ο χλμ της επαρχιακής οδού Δικέλλων-Μάκρης, του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση της μοτοσικλέτας του σε ξύλινο στύλο ηλεκτροφωτισμού και τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 17χρονος, που ήταν κάτοικος Δικέλλων, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Πριν δύο μέρες, στις 13 Αυγούστου την ζωή του έχασε ένας 55χρονος δρομέας, κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή», στα Τζουμέρκα.  Ο άτυχος άνδρας είχε φτάσει 1,5 χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό όταν έχασε τις αισθήσεις του και εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας, δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μιας και σε ακόμη ένα χωριό, δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το χωριό, μάλιστα, στο οποίο σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, δεν είναι κάποιο απομακρυσμένο, αλλά το χωριό καταγωγής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το Αθαμάνιο Άρτας.

Πεντάχρονο αγοράκι έκανε βουτιά θανάτου από μπαλκόνι στην Εύβοια – Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου (12-08-2017) στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Το τραγικό περιστατικό έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 5 ετών γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι του σχολείου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 5χρονος Χρήστος Κ., που διέμενε στο Πόρτο Μπούφαλο διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει τους γονείς του, Μάριο και Αικατερινή, αλλά και ολόκληρη την Εύβοια.

Στις 12 Αυγούστου νεκρός ανασύρθηκε 65χρονος από την παραλία Μπαταρόλα, Βερβενών, Β.Κυνουρίας. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη, από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δολοφονημένος βρέθηκε το μεσημέρι, ηλικιωμένος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια. Πρόκειται για έναν 92χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, δεμένος πισθάγκωνα, στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Τσιμισκή 55, όπου διέμενε μόνος.

Στον τόπο του εγκλήματος αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ βρίσκονται ήδη αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό αλλοδαπό άνδρα 58 ετών και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ένας ενήλικος και δύο ανήλικοι, σημειώθηκε στις 11 Αυγούστου το απόγευμα στην Εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, στο ύψος του Δήμου Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στην ευθεία από την περιοχή Δράμια προς την περιοχή Καβρός.

Στο τροχαίο εμπλέκονται μοτοσυκλέτες οι οποίες συγκρούστηκαν μεταξύ τους με τραγικό αποτέλεσμα για έναν άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα συντρίμμια ανασύρθηκε ένα ανήλικο παιδί και δύο ακόμη άνδρες. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου έναν ανήλικο και έναν ενήλικο, ενώ το άλλο παιδί μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, σε σοβαρότερη κατάσταση.

Στις 10 Αυγούστου την ζωή του έχασε άνδρας στις Βρύσες δήμου Αγίου Νικολάου κατά τη διάρκεια αγροτικής εργασίας. Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος το μεσημέρι βρισκόταν κινούμενος με το τρακτέρ του σε αγροτική τοποθεσία όπου θα εκτελούσε εργασία ψεκασμού.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αγροτικό όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα ο άνδρας να εγκλωβιστεί κάτω από αυτό και να χάσει τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 40χρονο στο νοσοκομείο Νεάπολης Λασιθίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Και τέλος στις 9 Αυγούστου ένας 68χρονος από την Αχαΐα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε στην ΕΟ 111 Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος του τμήματος Χάνι Σπαρτουλιά – Καλλιμάνι.

Tραυματισμένη είναι η 63χρονη σύζυγος του θύματος , η οποία διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.

Ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος 71 ετών από την περιοχή της Δίβρης.
Τα δύο ΙΧ επιβατηγά συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προς το παρόν.

ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: