Εντοπίστηκε η σορός του 29χρονου που έπεσε από τη γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου – Αύριο η κηδεία του

Κοινοποίηση:
gefirarioy

Αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγιάς Αλεξιωτίσσης στην Πάτρα συγγενείς και φίλοι θα που τον τελευταίο αντίο στον 29χρονο Χρήστο Κ.Κ. ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου το πρωί της Πέμπτης.

 

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρημάτα για την ενίσχυση του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πως συνέβη το κακό

Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Πάτρας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας από την αυτοκτονία του 29χρονου Κ.Κ. από την Πάτρα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

 

Λίγο μετά τις 7 το πρωί εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeο στα μισά της γέφυρας στο ρεύμα προς Αντίρριο, μέσα στο οποίο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να έγραφε τον λόγο που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού, της Αστυνομίας Πατρών και Ναυπάκτου, αλλά και εθελοντική ομάδα του Ερυθρού Σταυρού, «χτενίζοντας» επί ώρες την περιοχή.

 

Τελικά, λίγο μετά τις 19:30 εντόπισαν τη σορό του 29χρονου στην περιοχή των Αραχωβίτικων, την οποία και πιστοποίησαν οι δικοί του άνθρωποι λίγη ώρα αργότερα.

 

Ο 29χρονος ήταν γνωστός στην Πάτρα, καθώς ήταν γιος επιχειρηματία που διατηρεί επιχείρηση στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.

 

Ο πατέρας του διατηρεί κατάστημα με είδη οικιακού εξοπλισμού, ενώ παλαιότερα η οικογένεια διατηρούσε εστιατόριο στην Ανω Πόλη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Σύμφωνα με αχαϊκά μέσα ενημέρωσης, στο σημείωμα αναγράφονταν τα εξής λόγια:

 

«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

 

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: