ΕΛΕΟΣ!!! Αυτός είναι ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ γυμναστής της Μαρέβα του ΚΟΥΛΗ!!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
marevamits

H σύζυγός του Κούλη Μαρέβα, δεν δείχνει να πολυσκοτίζεται και κάνει γιόγκα!!!

Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία που κάνει διαλογισμό πάνω στο γραφείο της, ενώ είναι γνωστό πια ότι προσπαθεί να ξεκινά την ημέρα της με pilates.

Από τη σημερινή φωτογραφία μάλιστα καταλαβαίνουμε ότι είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και πως λατρεύει αυτό που κάνει. Ο προπονητής της σήμερα είναι από την Κωνσταντινούπολη και η Μαρέβα μάλλον θέλει ν φτάσει στο δικό του επίπεδο!

Δείτε τις φωτογραφίες

mareva

mareva1_h_645_450υτ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΑΝΤΡΙΚΟΣ -ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ……..ΚΟΥΛΗΣ -ΜΑΡΕΒΑ………. ΜΟΥΝΟΥΧΙ ΛΟΥΚΑΣ-ΣΑΝΑ…………ΤΑΡΑΝΤΕΛΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΕΥΚΛΕΙΔΙΑ-ΧΕΔΕΡ….. ΑΚΗΣ-ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜ…….ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ -ΛΑΡΑ………ΚΑΡΟΛΟΣ-ΜΑΙΗ…….. ΚΟΤΖΙΑΣ -ΛΙΛΟ……. ΑΞΕΛ -ΠΕΡΙ -ΕΡΝΕΣΤΟ…….. ΓΙΑΝΟΥΚΟΣ -ΓΑΝΩΤΗΣ…..ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ-ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΣ…
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ … ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.. ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΥΟΘΕΤΗΣΤΕ ΚΑΝΑ ΕΓΧΡΩΜΟ…….. ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΜΟΝΟ ΡΟΥΓΚΑΒΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ..ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ….

  2. οξω πατσαβουρα, καλοι ηταν οι φιλοι του κουλη? ωχωχωχωχω ξερεις εσυ!!! τους δοκίμασες καλα? γιατι ο κουλης κοιμαται ορθιος! ξυπνα κουλη!!!

    τι στοχαζεσαι βρε ζωον πατσαβουρεβα? παρακαλας ποιον να σε βοηθησει παλιοαθεη!! για κανεις ασκησεις μη πεσεις απο το γραφειο και σπασεις το κεφαλι σου? χασασχχασχασχσα

  3. Καλα…τόσοι Έλληνες γυμναστές…Τούρκο πήρε??

  4. Αυτη ειναι γνωστη π@ρνη που συχναζε στο κολλεγιο αθηνων κι εψαχνε ζαμπλουτους..
    Οποιος πηγαινε κολλεγιο τη θυμαται χωρις πλακα αυτο οχι με εμπαθεια

  5. ΕΜΕΤΟΣ…. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΔΙΑΤΡΗΤΗ ΦΟΥΣΚΑ…….

    1. εσυ που ζεις στο ονειρο του φασισμου τι σχεση εχεις? πιο λιγη από αυτους

      1. @ανωνυμος – και πιο λιγη ακομα σχεση εχεις εσυ που μπαινεις και κραζεις τον φασισμο στο “Μακελειο”…
        Γιατι δε μπαινεις σε καποιο αλλο σαιτ θυμωμενε ανθρωπισκο;
        Εδω εισαι μειοψηφια και σε λιγες μερες θα σε ξερασει το σαιτ και δε θα υπαρχεις..θυμησου τα λογια μου

      2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ…ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ…ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  6. Το μασονικό σύμβολο G από πίσω είναι αναμνηστικό ενθύμιο από την περσινή επίσκεψη του Κούλη στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ;;

    1. oι ναζι ονειρευεστε ολο μασονιες και εβραιους, χαχααχαχα συστημικα πιονια

      1. Εγώ ονειρεύομαι την διακοσίων κιλών μάνα σου,να τη τακτοποιούν τα ταξικά σου αδέρφια,κάτι πιθηκοι Σομαλοί…….

      2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΥΣ ΡΕ ΖΩΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ??ΣΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ Ε ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΟΥΡΑΔΑ??ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΡΘΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ…ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ…ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…ΨΟΦΑ ΑΝΩΝΥΜΑ!

  7. ΚΑΡΑΒΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ??????

Comments are closed.