Φωτιά στις εργατικές κατοικίες του Περιστερίου – Απεγκλωβίστηκαν τα οχτώ άτομα (Δείτε το φωτορεπορτάζ και βίντεο του Makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
fotia1

Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στην οδό Κύπρου 3, στο Περιστέρι εκδηλώθηκε σύμφωνα με την Πυροσβεστική το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

fotia2 fotia3 fotia4

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από το υπόγειο μιας εκ των πολυκατοικιών του συγκροτήματος των εργατικών κατοικιών, έλαβε γρήγορα διαστάσεις, ωστόσο περιορίστηκε λόγω της ταχύτατης επέμβασης της Πυροσβεστικής.

Οι πυκνοί καπνοί εγκλώβισαν για λίγη ώρα οχτώ άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο, ωστόσο η απομάκρυνσή τους από το κτίριο έγινε χωρίς προβλήματα και οι πολίτες κατάφεραν να βγουν με τη συνδρομή και των πυροσβεστών.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τρία οχήματα και αρκετοί πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες  η φωτιά ξεκίνησε όταν ένας εκ των ενοίκων της πολυκατοικίας έκανε εργασίες στο υπόγειο του συγκροτήματος.

 

Δείτε το βίντεο:

Πρώτη ανάρτηση: 13:01

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: